Ima vaša koža mačka po novem letu?

Zadnje raziskave kažejo, da nas po predolgi noči, kot je bila najdaljša noč, ne obišče samo alkoholni maček. Obiskal nas bo tudi »kožni maček«. Se vam zdi neverjetno? Če ste v ogledalu opazile suho in zdehidrirano kožo, potem veste – imate »kožnega mačka«. Predstavljamo vam 2 učinkovita nasveta, kako pomagati koži po novem letu. 

image

Presenetite kožo!

Izmenično prhajte kožo z mrzlo in s toplo vodo, s čimer boste pospešili upočasnjeno cirkulacijo in svoji koži znova povrnili sijaj.

Priporočamo vam, da se kar se da izogibate pudru, saj puder dehidrira kožo po dolgi in neprespani noči, vi pa si želite, da bi bila koža karseda sijoča.

Vemo, želite si na sprehod ali kavo s prijateljicami, zato lahko naredite kompromis: če imate bolj mastno kožo, nanesite puder samo na čelo, okoli nosa in pod oči.

Ko imate kožnega mačka celo leto - čeprav ne hodite na zabave!

Koža pove vse, pravijo strokovnjaki. Zato so v sodelovanju z ženskami, ki so imele »kožnega mačka« celo leto – ja, tudi to obstaja, in sicer brez da bi ponočevale – razvili učinkovino, ki ima močno antioksidativno delovanje.

SkinAx2™ s pomočjo ekstrakta grozdnih pečk, vitamina C in cinkovega citrata odpravlja kožne nepravilnosti, spodbuja nastajanje kolagena in ščiti celice pred oksidativnim stresom.

UNDO Anti-age kapsule, -30% (klik do izdelka)

image

Ženske navdušene nad sijajem kože

Učinkovina pa ni presenetila samo strokovnjake, temveč tudi ženske, saj so opazile lepši ten kože, končno povečan sijaj kože in manj nepravilnosti.

Večina je imela tudi težave z rdečico, po uporabi učinkovine pa se je rdečica zmanjšala za kar 35%. Opazile so tudi vse manjše sledi temnih kolobarjev, ki so pred uporabo poudarjale njihove oči.

Strokovnjakom ni preostalo drugega, kot da patentirajo učinkovino – prepričala pa je tudi svetovno javnost, saj je bila leta 2016 razglašena za zmagovalno aktivno sestavino na konferenci Supply Side West USA.

To izjemno učinkovino, ki je strokovnjake prepričala tudi z izjemnim vplivom na proces staranja, najdete v UNDO Anti-Age kapsulah, ki so 100% naravne in dokazano spodbujajo tvorbo kolagena in preprečujejo staranje kože ter ohranjajo njen sijaj.

Z 1 kapsulo na dan boste:

  • Pospešili prekrvavitev kože in poskrbeli, da bo koža znova sveža in mladostna
  • Upočasnili prekomerno proizvodnjo melanina in poskrbeli, da bo koža brez pigmentnih znamenj
  • Poskrbeli za dobro tvorbo kolagena
  • Naredili prav za mladostno, prožno in napeto kožo

UNDO Anti-age kapsule, -30% (klik do izdelka)

image

Izbrani izdelki za vas