Kozarec vina, namesto telovadnice?!?

Če vam ni všeč, da razmišljate o potenju v telovadnici ali si za fizično aktivnost težko vzamete čas, vas bo zagotovo razveselila raziskava kanadskih znanstvenikov!

image

Kozarec rdečega vina = 1 ura telovadbe!

Raziskava kanadskih raziskovalcev iz Univerze v Alberti je razkrila, da ima rdeče vino pozitivne učinke na telo. Natančneje, znanstveniki so ugotovili, da se v vinu skriva odličen izvir tako imenovanega resveratrola, ki je močen antioksidant, ki blagodejno vpliva na srce in mišice. Z drugimi besedami, deluje kot telovadba. Znanstveniki so dodali, da vidijo potencial v prihodnosti resveratrola kot veliki podpori tistim, ki želijo vaditi, vendar zaradi različnih razlogov ne morejo.

Francoski paradoks v kapsuli

Znanstveniki so v 80. letih raziskovali razloge za izredno nizko stopnjo bolezni srca in ožilja med Francozi, kljub temu, da so znani po porabi velike količine nasičenih maščob in višjem vnosu kalorij. Francoski paradoks, kot so poimenovali opažanje, je povezan s konzumacijo rdečega vina in življenjskim slogom. Pokazalo se je, da ima resveratrol številne koristne učinke na kardiovaskularni sistem, ki vključuje tudi zaščito pred prostimi radikali.

Resveratrol lahko najdemo v borovnicah, robidah, arašidih in jagodah, najbolj zastopan pa je v grozdju in določenih vinih.

Danes je resveratrol znan pod imeni:

  • Eliksir mladosti
  • Čudež antioksidant
  • Varovalo kardiovaskularnega sistema
  • Antioksidant lepote

To nikakor ne preseneča, saj je dokazano, da ima resveratrol blagodejen vpliv na kardiovaskularni sistem, deluje kot močni antioksidant, upočasnjuje proces staranja, vsebuje visok koncentrat naravnih polifenolov in omejuje nastanek prostih radikalov.

Ker vemo, da uživanje alkohola lahko povzroči tudi škodo, priporočamo, da za vnos resveratrola ne konzumirate velikih količin rdečega vina, temveč da ga v prehrano dodajate s prehranskimi dopolnili.

ALL in a DAY Resveratrol je:

  • 100 % naraven
  • Brez laktoze
  • Brez glutena
  • Primeren za vegane

Kapsule so narejene od celuloze, sam izdelek pa ne vsebuje GMO. S samo 1 kapsulo pokrijemo dnevne potrebe po tem eliksirju mladosti.