Edina krema, ki zaustavi staranje kože pri samem vzroku

Imate blizu 30 let ali več in veste, da je že skrajni čas, da poskrbite za mladostni videz svoje kože s posebno kremo? Skrb za navlaženost kože že zdavnaj ni več dovolj. Potrebujete nekaj, kar deluje globinsko in kar ne draži vaše kože. Nekaj, kar naredi razliko. Edina taka krema z medicinsko dokazanim učinkom je UNDO krema.

image

Številne kreme obljubljajo čudeže, vendar nobena nima medicinskega ozadja. UNDO krema edina deluje direktno na kolagensko mrežo, ki v podkožju skrbi, da je koža navzven videti napeta in sijoča. S posebno patentirano učinkovino Undo complexTM upočasni delovanje posebnih encimov, ki kot škarjice razgrajujejo kolagen – glavno beljakovino v naši koži, ki skrbi za njeno prožnost in napetost. Undo complexTM na ta način prepreči razgradnjo kolagenske mreže, posledično pa ima koža mladostni videz.

UNDO krema ima trojno delovanje

Ko smo razvijali vrhunsko kremo, smo želeli ponuditi največ, kar nam znanost omogoča. Zato ima UNDO krema trojno delovanje:

Prepreči staranje kože, ker zaustavi razgradnjo kolagenske mreže

Najbolj revolucionarna je učinkovina Undo complexTM, ki so jo znanstveniki na področju srčno-žilnih obolenj odkrili, ko so želeli »pomladiti« žile. Pokazalo se je, da kar je dobro za mlajši videz žil, je dobro tudi za mlajši videz kože. In prav zaradi tega medicinskega ozadja UNDO krema ni le še ena draga krema.

Prepreči staranje kože, ker zaustavi škodljivo delovanje prostih radikalov

Encimi, ki razgrajujejo kolagen, pospešeno delujejo pod vplivom številnih dejavnikov, ne le staranja: tudi UV-sevanja, kajenja, alkohola, hitre hrane, preveč sladkorja, onesnaženega zraka, škodljivih kemikalij v kozmetiki in oblekah ...

Po določeni starosti naše telo potrebuje dodatno podporo, zato UNDO krema vsebuje tudi hitro vpojne oblike vitaminov A, E in C, ki nevtralizirajo proste radikale in preprečujejo poškodbe kože na celični ravni.

Prepreči staranje kože, ker spodbuja nastanek stabilne kolagenske mreže

Ni dovolj le ustaviti propadanje kolagenske mreže, potrebno jo je tudi okrepiti in poskrbeti, da se dobro obnavlja. Vitamin C ni le močan antioksidant, ki prepreči poškodbe kolagenskih niti, ampak je tudi nujen za normalno tvorbo kolagena.

image

Klinično dokazano zmanjša gube za 25 % in poveča elastičnost kože za 10 %

UNDO krema se loči od večine drugih anti-age krem tudi zato, ker ima klinično dokazano delovanje. Testirali so jo v neodvisnem dermatološkem laboratoriju DermoConsult v Nemčiji. Po 4 tednih uporabe UNDO krema dokazano:

  • zmanjša površino gub za 25 %
  • poveča elastičnost kože za 10 %
  • poveča vsebnost kolagena za 12 %
  • poveča čvrstost kože za 17 %
  • poveča navlaženost kože za 40 %
  • poveča obnovo kože za 25 %

Irena, 35 let: »Največ sprememb sem opazila na predelu okoli lic in ustnic«

35-letna Irena je več let testirala in menjavala različne kreme, ker njeni koži nobena ni ustrezala. Z UNDO kremo se je iskanje končalo. »Prej so se pojavljale alergije, različne reakcije, rdečica in podobno. Zato sem pričakovala tudi tokrat pekoč občutek, ki se na obrazu pojavi ob nanosu skoraj vsakega kozmetičnega izdelka. A sem bila prijetno presenečena. Po mesecu dni uporabe UNDO kreme se ni zgodilo nič podobnega, zato sem s kremo zelo zadovoljna.«

Seveda Irena ni zadovoljna le zaradi tega, ker UNDO krema NIMA negativnih učinkov, ampak predvsem, zato ker IMA pozitivne učinke: »Moje smejalne gubice so postale bolj nežne. Koža je bolj gladka in napeta, opazila sem, da je boljša tudi njena prožnost. Največ sprememb sem opazila na predelu okoli lic in ustnic – tu je koža postala res precej bolj sveža.«

image

Izbrani izdelki za vas