Kristjan, 38 let: »Slimmium je izpolnil obljube!«

38-letni Kristjan ima pisarniško delo in še do pol leta nazaj je imel tudi tipično prehrano, ki si jo omislimo, ko imamo kup dela in premalo časa. Hitra hrana, trikrat pogreto kosilo v menzi, prigrizki, vsak dan kaka sodelavka prinese v službo piškote ali čokolade … Vsega je bilo preveč, razen zdrave hrane in gibanja. Danes pa še sam ne more verjeti, kaj mu je uspelo!

image

»Komu se še ljubi telovaditi po več kot 8 urah na 'šihtu'? Jaz sem samo še sanjal o tem, kako se bom zleknil pred televizorjem s pivom v roki.« To pa je seveda pustilo svoj pečat na postavi in odvečni kilogrami so se le še kopičili. To pa je Kristjana vse bolj oviralo v vsakdanjem življenju.

»Ko sem bil mlajši, sem lahko pojedel karkoli in se ni nikjer poznalo. Nikoli nisem bil suhec, sem pa bil normalno težek. Ko pa sem dobil redno službo, se je trebuh iz leta v leto večal …« Kot pove Kristjan, ga je to  močno oviralo že pri hoji po stopnicah, saj je bil takoj zadihan. Opazil pa je tudi, da vse težje lovi sapo ob naporih. Tudi hrbet ga je začel boleti, saj zaradi trebuha ni mogel niti normalno sedeti za mizo.

»Ljudje pravijo, da me je pol manj …«

Do preobrata v Kristjanovem življenju je prišlo, ko je zasledil oglas za izdelke Slimmium. »Rekel sem si, da bom preizkusil prav vse, saj bom tako najverjetneje hitreje izgubil vso to odvečno maščobo.« Po petih mesecih s širokim nasmehom pove: »Slimmium je izpolnil obljube! Ljudje pravijo, da me je pol manj.«

Čeprav je bil zadovoljen z delovanjem vseh Slimmium izdelkov, doda, da sta za njegovo preobrazbo bila najpomembnejša predvsem napitka WaterOut in BootBurn Active, ki sta mu bila najbolj pisana na kožo. »Spiješ in kuriš. Kaj hočeš boljšega!«

Kako je Kristjanu uspelo?

Napitek WaterOut z XXL močjo je izdelek, ki z naravnimi učinkovinami odpre pot učinkovitemu hujšanju, saj se z njim že v enem tednu znebite zabuhlosti in napihnjenosti, kar je tudi največja ovira pri začetni izgubi odvečnih kilogramov.

Klinične raziskave so pokazale, da WaterOut z XXL močjo za 27 % poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa, pri čemer se ne izločajo tudi minerali. To je pomembna prednost pred običajnimi diuretiki.

Rezultat je za 60 % manj napihnjenosti in zabuhlosti ter svež zagon pri nadaljnjem hujšanju. Najboljši stranski učinek še posebno za ženske: manj celulita zaradi delovanja ekstrakta listov vinske trte.

Napitek BootBurn Active z XXL močjo vsebuje vrhunski švicarski L-karnitin, ki spodbudi telo, da uporabi lastne maščobne zaloge za energijo. Kot so pokazale raziskave, so njegovi uporabniki izgubili 5-krat več maščobe in med gibanjem porabljali za 16 % več energije.

Če to prevedemo v praktičen primer: z 20-minutno vadbo imate učinek 100-minutne vadbe.

BootBurn Active XXL pa deluje, tudi ko mirujete ali gledate televizijo, saj vsebuje naravne učinkovine, ki so znane po tem, da povišajo notranjo temperaturo in tako spodbudijo večjo porabo kalorij.

Tudi vam lahko uspe, le začeti je treba. S Slimmium bo začetek lažji, rezultati pa vidni že po enem tednu.

Paket lahko naročite tukaj >>