Kdo pravi, da so krofi škodljivi?

Ni pusta brez krofov in ni krofov brez maščobe. To je njihov čar. Vonj po krofih je neustavljivo povabilo. Smo pa že vsi sprogramirani, da imamo slabo vest, če jih jemo. Kalorična bomba, preveč maščob in sladkorja, same kalorije, nič koristi in podobno nam odzvanja v glavi. Kako se bomo počutili po pustu in koliko odvečnih kalorij se bo shranilo v »mišelinke« okrog trebuha pa je v veliki meri odvisno od naših jeter. 

image

Vaša jetra vedo, kaj pojeste

Jetra so naš največji notranji organ in so, takoj za možgani, največji deloholik v telesu. Opravljajo prek 500 življenjsko pomembnih funkcij. Med drugim so naš glavni čistilni servis, ki poskrbi, da gre vse, kar ne sodi v telo, ven iz telesa.

Predelajo pa tudi vso hrano, ki jo pojemo, v tako obliko, da jo lahko naše telo uporabi. In seveda imajo tudi z maščobami dosti opravka. Pravzaprav toliko opravka, da se v skrajnem primeru, ko so preobremenjena s krofi in ostalimi pustnimi dobrotami, začne maščoba kopičiti med jetrnimi celicami. Temu stanju pravimo zamaščena jetra.

Če so vaša jetra v dobrem stanju, naj vas krofi ne skrbijo

Prva asociacija na besedno zvezo »škodljivo za jetra« je vedno alkohol. Ampak jetra poškoduje tudi prehrana, polna slabih maščob in preprostih sladkorjev. Ja, krof je po tej definiciji idealen primer škodljivca. In naša jetra tudi pretiravanje s krofi razume kot zastrupljanje. Na to se odzove, kot rečeno, s kopičenjem maščobe.

In stanje je ALARMANTNO, saj ima po uradnih ocenah kar 500.000 Slovencev zamaščena jetra!

Ko se začne v jetrih kopičiti maščoba, ne morejo več tako dobro opravljati svojih funkcij. Posledica zamaščenih jeter so zato utrujenost, težave s kožo, neurejena prebava, povečan obseg trebuha, nezmožnost izgube odvečne teže

Kako poskrbeti, da krofi ne bodo obremenili vaših jeter in vašega počutja?

Če vsi vemo, kaj moramo vzeti, da bi ostali budni ali ko nas boli glava, precej manj ljudi ve, kaj mora vzeti, da bi njihova jetra dobro delovala.

Zato smo razvili izdelek Hepafar forte, ki vsebuje patentirano obliko pegastega badlja, najbolj raziskano sestavino za krepitev jeter. Ker pa naša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico. To omogoči, da naša jetra pegasti badelj 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki. Njegovo delovanje okrepijo še artičoka, naravni vitamin E in črni poper.

Hepafar forte ima trojno delovanje, saj:

  • razstrupi vaša jetra,
  • obnovi jetrne celice ter
  • poskrbi, da se vaša jetra učinkovito branijo pred strupi.

Vaša jetra bodo z izdelki Hepafar varna, saj bodo zlahka opravila z vsemi pustnimi pregrehami. Torej, brez skrbi zagrizite v pustne krofe – jetrom pa privoščite Hepafar.  

Izbrani izdelki za vas