Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Rečemo mu detox kruh, saj ga brez skrbi lahko zaužijemo med razstrupljanjem. Detox kruh je kruh, ki po sestavinah niti ne spominja na kruh. Je brez moke in kvasa, a tako okusen, kot je pravi kruh. Navdušil je tudi nas, Sensilabovke! Spodaj si lahko ogledate fotografijo detox kruha, ki smo ga naredile me.
P.S. Kuharskega predznanja ne potrebujete, saj je res preprost za pripravo.
Konec tedna je nalašč za ustvarjanje v kuhinji. Zavihajmo rokave, preglejmo svoje zaloge v omaricah (oziroma se odpravimo v trgovino) in začnimo s peko res dobrega kruha!
• 320 g kvinoje,
• 45 g Sensilab Food Bio chia semen,
• 45 g Vegalife Bio kokosovega olja,
• 1 žlička sode bikarbone,
• 2 žlički limoninega soka,
• ščepec soli in
• 100 ml vode.
Kvinojo speremo pod tekočo vodo ter prelijemo z vrelo vodo in pustimo stati pokrito 2 uri. Chia semena namočimo v vsaj dvakratni količini vode, po nekaj minutah premešajmo in pustimo, da se ustvari gel. Namočeno kvinojo sperimo in odcedimo ter skupaj s chia semeni in ostalimi sestavinami zmešajmo v multipraktiku do gladke zmesi. Po potrebi dodajmo vodo.
Zmes mora biti gosta, a dovolj tekoča, da jo iz blenderja lepo prelijemo v pekač. Ni potrebno, da je zmes čisto gladka, lahko so vidna še cela zrna kvinoje.
Kruhek pečemo 1 uro in 20 minut na 160 °C. Preden ga razrežemo ga na rešetki popolnoma ohladimo (najbolje preko noči).
Takole je nam uspelo pripraviti detox kruhek. Super je videti, kajne?
Morda bi vas zanimalo