2 meseca = 7 kilogramov manj!

Ksenija Romič je 34-letnica, še ena od mnogih Slovenk, ki so navdušene nad Slimmium programom. Zakaj? Ker je v zgolj 2 mesecih shujšala za kar 7 kilogramov!

image

»Zelo sem zadovoljna z rezultati. Izgubila sem 7 kilogramov, počutje je super, polna sem energije in predvsem bolj samozavestna. Povsod me je pobralo, največ pa v noge, boke in zadnjico,« navdušeno pove Ksenija, ki bo to poletje brez dvomom nosila oprijete poletne oblekice.

Pravi, da ji je pri izgubi teže najbolj pomagal izdelek PsylliSlim. Napitek z okusom borovnice in izjemno rastlinsko mešanico poskrbi tudi za najbolj leno prebavo, na pomoč pa priskoči tudi tistim, ki se težko uprejo sladkarijam in hrani z veliko ogljikovimi hidrati. Bonus, ki ga prinaša PsylliSlim, pa je tudi daljši občutek sitosti!

Kako ga piti za maksimalne rezultate?

Približno 30 minut pred obrokom si namešajte 1 vrečko v 2 dl vode. Po zaužitju takoj spijte še en kozarec vode, čez dan pa ne pozabite na zadostno količino vode. Priporočamo 1 vrečko na dan.

Prednost PsylliSlima je, da ne povzroča občutka napenjanja in je zato nepogrešljiva pomoč pri hujšanju.

Komu ga priporoča?

»Vsem, ki želijo shujšati,« je jasna Ksenija. Simpatična mlada mamica razkriva še, da bo s hujšanjem po Slimmium programu nadaljevala tudi v prihodnje, saj želi ohraniti novo vitko in fit postavo ter zdrav način življenja.

Ker se je v delovanje PsylliSlima prepričala in je nad rezultati resnično navdušena, ga priporoča tudi tebi in ti podarja 15 vrečk!

Akcijo PsylliSlim 1+1 GRATIS lahko izkoristiš samo do **. 

Izbrani izdelki za vas