Razkrita je skrivna začimba za hujšanje: kurkuma!

Kurkuma in njena najbolj aktivna sestavina, kurkumin, sta že stoletja splošno znani po številnih koristih za zdravje. Ker to potrjuje tudi vse več študij, je skrajni čas, da poskusimo to močno začimbo, še posebej, če je naša skrita želja izgubiti nekaj odvečnih kilogramov!

image

Učinkovito in naravno!

Na voljo je ogromno prehranskih dopolnil, zato je v tej poplavi izdelkov težko najti pravega zase. Če se z izgubo trdovratne maščobe okoli trebuha spopadate že vrsto let, so obsežne študije, ki jih podpira Evropska agencija za varnost hrane, jasne v svojih trditvah: posezite po prehranskem dopolnilu iz kurkume za najučinkovitejšo pomoč pri izgubi odvečne teže.

Prednosti je na pretek!

Čeprav ste kurkumin morda uporabili le kot začimbo, njene koristi presegajo ta odličen okus piščančjega curryja s kurkumo in kokosom. Če ste eden izmed nesrečnih ljudi, ki se spopadajo s odvečno telesno težo, nadaljujte z branjem in ugotovite, zakaj bi morale biti kapsule Avenobo Curcuma vaše najljubše prehransko dopolnilo.

Nekaj prednosti kurkume:

· lahko preprečuje kopičenje maščob in olajša izločanje maščob iz jeter,

· pomaga ohranjati zdravje jeter,

· uporablja se za izboljšanje prebave,

· prispeva k spodbujanju proizvodnje prebavnih sokov,

· lahko podpira delovanje jeter in žolča,

· podpira prebavo,

· prispeva k boljši prebavi maščob.

Neverjetno, kajne?

Vse navedene prednosti igrajo pomembno vlogo pri hujšanju. Vsi pa vemo, da je lažje nekaj reči, kot pa potem dejansko narediti ali se nekega režima držati; vendar se zdi, kot da je kurkuma s svojo naravno čistilno sposobnostjo res super sestavina, na katero smo čakali.

Jetra so organ za kurjenje maščob številka ena v našem telesu, zato je logično, da posežemo po znanstveno podprtih izdelkih, ki pomagajo obnoviti ravnovesje, kar se kaže tudi navzven - s sijočo kožo in oblikovanim telesom.

Krepitev imunskega sistema in oblikovano telo? Le kdo se ne bi takoj odločil za to!

Niso vsi izdelki s kurkumo enaki

Vedno obstaja nek ''ampak'', pa saj ste morda vedeli, da bo tudi tukaj prišel na vrsto ...

Kurkuma je čudovita in nekajmesečno zalogo kurkume bi morali čimprej dodati na svoj nakupovalni seznam, vendar obstaja drobni tisk: kurkumin je sicer izjemno koristen, a se ne absorbira tako zlahka v krvni obtok.

Če želite resnično izkoristiti prednosti (in se izogniti razočaranju), ne pozabite preveriti, ali se določen izdelek ponaša z izboljšano formulo, ki ima odlično biorazpoložljivost. Naši raziskovalci so ustvarili formulo, v kateri ena kapsula ustreza 11 običajnim 500 mg kapsulam s 95 % kurkumina, kar naredi prehransko dopolnilo izjemno učinkovito.

Če vas 185-krat* boljša biorazpoložljivost ne prepriča, da kliknete na gumb »Dodaj v košarico«, potem vas ne bo prepričalo nič!

Ob uporabi kapsul Avenobo Curcuma poskrbite za zmerno telesno vadbo in zdravo prehrano. S to kombinacijo boste že kmalu bližje svojim ciljem glede izgube odvečne telesne teže in izgube maščobe! V tem paketu smo kapsule združili z WaterOut EXTREME - namenjen je izločanju odvečne vode in toksinov za vidne rezultate že v nekaj dneh!

Izbrani izdelki za vas

HUJŠANJE
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka