Naravna pomoč za sklepe: kurkuma

Kurkuma je začimba s številnimi koristnimi lastnostmi. Spoznajmo jih skupaj!

image

Kaj je kurkuma?

Kurkuma (Curcuma longa) je rastlina, ki pripada družini ingverjev. Njena najpomembnejša učinkovina je kurkumin, ki ima številne koristne lastnosti za naše telo. Močna rumena barva je posledica kurkuminoidov, ki so prisotni v korenini.

Kurkuma se zaradi svojih koristnih lastnosti tradicionalno uporablja tako v ajurvedi kot tudi v tradicionalni kitajski medicini.

Vpliv na sklepe

Kurkuma blagodejno vpliva na celotno telo. Nedavna raziskava pa je pokazala, da kurkuma lahko pomaga tudi pri lajšanju bolečin v sklepih. Te se lahko pojavijo zaraidi različnih razlogov, vendar je pri večini ljudi najpogostejši vzrok otekanje tkiv, fizičen napor in telesni stres. Kurkuma pomaga lajšati tovrstne bolečine v sklepih na naraven način.

Kako deluje?

Hrustanec je poškodovan na mestu, kjer se srečujeta dve kosti in to povzroča bolečino. Čeprav poškodovanega hrustanca ni mogoče obnoviti, lahko kurkuma pomaga ublažiti določene bolečine v sklepih.

Težava

Čeprav ima kurkuma vse te pozitivne lastnosti, je vseeno ne zaužijemo dovolj. Ampak zakaj? Razlog se verjetno skriva v njenem intenzivnem okusu, ki marsikomu ni všeč.

Ali obstaja rešitev?

Seveda obstaja! Avenobo priporoča, da poskusite kapsule Avenobo Curcuma, pri katerih ne boste občutili okusa kurkume - vseeno pa dnevni domerek vsebuje kar 1000 mg kurkumina, kar je enako 25 žlicam sveže kurkume. Je visoko koncentriran izdelek z zelo visoko biorazpoložljivostjo.

Avenobo Curcuma je 100% naravna, poleg tega pa:

  • pomaga lajšati bolečine v mišicah in sklepih,
  • ne draži naših jeter in ledvic ali sluznice in želodca,
  • pomaga okrepiti kosti in mišice,
  • se hitro absorbira v naše telo.

Naročite zdaj in prejmite dve škatlici kapsul Avenobo Curcuma za ceno ene! Izkoristite to ekskluzivno ponudbo!

Izbrani izdelki za vas

KURKUMA
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka