»Z napeto kožo in sijočimi lasmi sem veliko bolj sproščena pred kamero«

Lano Briški številni poznajo kot simpatično svetlolasko, ki na YouTubu pod naslovom Čaj z Lano objavlja prispevke na temo odnosov, mode in ličenja. Če kdo, ona ve, kako pomemben je popoln videz pred kamero, saj si s tem »prihraniš tudi kakšen slabonamerni komentar o nepravilnostih na koži ali las v slabem stanju.« Zato je izbrala linijo za popoln videz – UNDO.

image

Čeprav je Lanina koža videti popolna, priznava da jo najbolj motijo podočnjaki, smejalne gube in nagubano čelo. Na posnetkih mi tega seveda nikoli ne opazimo, saj je Lana prava umetnica ličenja.

»Pogosto ustvarjanje posnetkov je velik stres, kar nihče ne ve, preden se tega ne loti«

Lana kot glavnega krivca za poslabšanje stanja kože in zgodnje gubice vidi stres. Čeprav njeno delo »youtuberke« zveni sanjsko, razloži, da ni tako preprosto redno ustvarjati kvalitetnih vsebin in obenem skrbeti za popoln videz. Posledice se pogosto kažejo v podočnjakih, utrujenemu videzu kože in ogrcih. Zato ji kakovostni izdelki, ki pomagajo omiliti te nepravilnosti, še kako prav pridejo.

Glede na to, da praktično živi s spletom, je tako odkrila tudi UNDO linijo izdelkov za celostno nego kože, las in nohtov.

»Pri liniji UNDO sta me pritegnili 2 stvari: preprosta uporaba in klinične študije«

Kot pove Lana, nenehno išče čim bolj naravne izdelke, ki koristijo njenim lasem, zato se je odločila preizkusiti UNDO Nutrishine. Kapsule vsebujejo patentirano obliko topnega keratina, naravnega gradnika las, in cink, ki od znotraj poskrbi za sijoče in bujne lase ter močne nohte. »Lasje so v odličnem stanju, sijoči in močni,« se po 10 dneh uporabe z učinkovitostjo kapsul UNDO Nutrishine strinja tudi Lana.

»Po enem tednu sem opazila, da je koža tudi bolj gladka in napeta«

Da bi čim bolj navlažila in nahranila kožo, je zjutraj in zvečer uporabljala tudi UNDO kremo. »Želela sem preizkusiti, ali res tako dobro deluje, kot pravijo številne ženske, ki so jo preizkusile. Že takoj sem opazila, da se krema hitro vpije in ne masti kože, koža na obrazu pa je na otip bolj voljna. Po enem tednu pa je postala tudi bolj gladka in napeta

»Ko si samozavesten in sproščen, lahko ustvarjaš tudi kvalitetnejše vsebine«

Lana se veseli, da je našla izdelke, ki ji pomagajo ohranjati lep in iskriv videz. »Izboljšana, mladostna koža pripomore k samozavesti in dobremu počutju pred kamero ali fotoparatom. Z zdravo in napeto kožo ter sijočimi lasmi si veliko bolj sproščen pred kamero in posledično ustvariš kvalitetnejšo vsebino, kar tvoji gledalci nedvomno opazijo.«