Lepotni prašek, ki je spremenil pravila igre

Hladni meseci so morda za nami, ampak naša koža še vedno trpi za posledicami hladnega vremena. Mogoče v ogledalu v vas strmi suh obraz z nekaj novimi gubicami. Če verjamete ali ne, obstaja skrivnosten napoj, ki vam bo pomagal izgledati mlajše. 

image

Skrivnostni napoj, ki ga iščete, se imenuje kolagen. Razkrili vam bomo, kako lahko pridete do tega morskega kolagena z okusom borovnic, ampak najprej začnimo z osnovami. Zakaj lahko kolagen izbriše leta.

Spoznajte kolagen – molekulo mladosti

Kolagen je najbogatejša beljakovina v telesu, ki daje strukturo naši koži, mišicam in kostem. Do 25. leta starosti, ga imamo na pretek. Kmalu za tem, pa telo začne razkrajati več kolagena, kot ga lahko proizvede.

Po 25. letu se proizvodnja kolagena v telesu vsako leto zmanjša za 1%. Ravno zato, začnemo v poznih dvajsetih opažati prve znake staranja v obliki manjših gubic.

Odgovor na staro vprašanje

Časa ne moremo ustaviti, lahko pa neznansko upočasnimo proces staranja. S kolagenskimi dopolnili boste imeli občutek, kot da se vas čas ni dotaknil. Naše stranke prisegajo na naš okusen kolagenski napitek z okusom borovnic. UNDO Collagen Drink bo:

  • Ohranjal sijočo kožo
  • Imel pozitiven učinek na lase in nohte
  • Poskrbel za srce in krvne žile
  • Zagotovil močnejše sklepe in kosti
  • Pospešil zdravje

UNDO Collagen vsebuje patentirano obliko morskega kolagena Naticol®, kot tudi vitamin C. Ta oblika kolagena je osnovni gradnik naše proizvodnje kolagena. Ima okoli 50% več peptidov kot goveji kolagen, kar pomeni, da ga lahko naša telesa bolje absorbirajo.

»Kako deluje?«

Če še niste prepričani, naj vam svoje izkušnje zaupajo prelepe in mladostne ženske, ki nanj prisegajo!

Pri kolagenu me je najbolj pritegnilo to, da v telo dodajam nekaj naravnega,“ prizna slovenska igralka Gorka Berden. UNDO Collagen Drink je prvič preizkusila, ko je opazila, da je njena koža izgubila mladosten sijaj, začela pa je opažati tudi gubice. „Prve spremembe na svoji koži sem opazila že po 1 tednu jemanja UNDO kolagena.

Gorka pa ni edina, ki je bila navdušena nad učinki, ki ga je imel UNDO na njeno telo.

Po tem, ko je Rebeka Dremelj videla, kakšne učinke ima UNDO Collagen Drink na redne uporabnike, ga je želela preizkusiti tudi sama. „Prepričalo me je to, ko sem slišala, dejanska leta neke ženske. Stara je bila 40 let, izgledala pa je 20. Nisem mogla verjeti,“ pravi, ko jo vprašamo o izdelku. „Zdaj ga uporabljam že dober mesec, spijem pa kar dva napitka na dan, za dodatne učinke. Zaradi tega sem tudi bolj hidrirana.“ Poleg tega, da njena koža veliko lažje zaklene vlago in so njene gube manj vidne, je Rebeka opazila tudi, da so njeni lasje in nohti drastično močnejši.

Izbrani izdelki za vas

LASJE IN KOŽA
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 80,97 €
Ogled izdelka