Lorella Flego: WaterOut in BootBurn Active sta moja pripomočka za top formo

Nekoč me je prijatelj vprašal: zakaj ste ženske vedno na dieti? Moj odgovor je bil zelo iskren, ker osebno nisem bila nikoli na dieti, saj je bila mati narava prijazna z mano in mi ni podarila preveč odvečnih kilogramov.

image

Sicer nikoli nisem bila zelo suha, prej bi rekla, da sem imela mišice na svojem mestu, zaradi telovadbe, klasičnega baleta in odbojke. V bistvu v mladosti nisem bila prav veliko doma, vedno sem nekje trenirala, zato me tudi maščoba ni iskala. A pri štiridesetih, no, stvar je zdaj drugačna.

Morala bi začeti z nosečnostjo, ki nedvomno pusti posledice; predvsem predel trebuha in stegen je prizadet, pa tudi moč in energija se spremenita, saj smo ženske tako zaposlene z otrokom ter osredotočene nanj, da ni prav veliko volje za telovadbo. Pa vendar … ženske bi se morale vedno potruditi biti v formi predvsem zase, ker je dejstvo, da nas lepo telo tudi osrečuje. Ne govorim o tisti super fit formi, ki je plod trdega garanja v fitnesu, prej govorim o zdravemu videzu in prav tako zdravem življenju.

Voda je vedno problem!

Z dvojno kuro WaterOut z XXL močjo* in BootBurn ACTIVE* z XXL močjo sem začela iz več razlogov. Prvi je ta, da njihovim produktom zelo zaupam in vem, da so naravni ter vedno narejeni z veliko skrbjo za zdravje posameznika. Nakar sledi kup mojih ugotovitev: gravitacija dela svoje; zakaj ne jemati česa ob telovadbi in zdravi prehrani, da bi pomagali telesu; voda je vedno problem, ker drenaža ni takšna kot včasih, zakaj torej ne pomagati telesu tudi v smislu izločanja; in seveda: če obstaja možnost, da je moja zadnjica čvrstejša in mišice na trebuhu prav tako bolj tonične, zakaj ne?

Še bi lahko nadaljevala, a mislim, da bo to kar dovolj.

*[Uporabnica je uživala prejšnji različici izdelkov. Sedaj je ata a voljo novi, izboljšani in še močnejši različici izdelkov. Preizkusite jih zdaj.] 

Pred tremi tedni sem torej začela s kuro, ki ima še eno prednost: je zelo enostavna. Oba praška imata dober okus in delujeta kot sok, ki ga spijem enkrat na dan po kosilu (WaterOut) in po večerji (BootBurn).

Gre za hitro navado, ki ni prav nič moteča, saj je najtežje, ko jemlješ denimo trde vitamine in padejo težko ali pa spiješ prašek, ki ima resnično čudaški okus. Saj vseeno narediš vse, a mislim, da je kar dobro, če so nam stvari vsaj malo olajšane.

In kakšni so rezultati?

Ne bom govorila o revoluciji, ker se prave stvari vedno zgodijo postopoma in tako je tudi prav. Po drugi strani prisegam na redno telovadbo, zato vedno pravim, da je dobra forma skupek različnih faktorjev in nekateri pač niso enostavni, tako kot pitje soka (ko pomislim na svoje uteži, vem, koliko potu me stanejo, prav tako vse vaje iz klasičnega baleta ter dnevno raztegovanje).

Če bi deloval samo na celulit, bi bila že presrečna, tako pa...

WaterOut* z XXL močjo je deloval zelo hitro in učinkovito, saj gre za prehransko dopolnilo, ki poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa, za 60 % zmanjša napihnjenost in zabuhlost, zato zmanjša tudi celulit. Zaradi mene, če bi deloval samo v smislu celulita, bi bila presrečna, tako pa sem še bolj, saj odvajanje vode omogoča, da je trebuh bolj raven in tudi stegna so v boljšem stanju. Žal je tako, da so določeni deli telesa prizadeti že zaradi oprijetih kavbojk in seveda tudi zato, ker naredijo leta svoje.

Še nekaj besed o izdelku BootBurn ACTIVE* z XXL močjo. Na začetku sem opazila rahlo napihnjenost, ki me je malo zmotila, a se je telo zelo hitro navadilo, tako da je bilo po nekaj dnevih vse normalno. Švicarski termoburner z XXL močjo, ki kuri kalorije še ure po vadbi in obljublja 5-kratno moč za izgubo kilogramov, je idealen po telovadbi. Priznam, da v zadnjem mesecu nisem bila prav pridna in mi je zmanjkalo časa za redno vadbo (a nadoknadim od danes naprej); napitek vsebuje najčistejšo obliko učinkovine l-karnitin, ki poskrbi da naše telo maščobe porabi za energijo, namesto za zalogo.

*[Uporabnica je uživala prejšnji različici izdelkov. Sedaj sta na voljo novi, izboljšani in še močnejši različici izdelkov. Preizkusite ju zdaj.] 

Shujšala ravno na pravih mestih

XXL napitek deluje med gibanjem in še ure po njem, ko preprosto sedimo in mirujemo. Kljub temu, da nisem bila redna prijateljica z utežmi, sem si ga privoščila enkrat na dan in se počutila zelo dobro. V tem obdobju Sensilab diete, ali bolje rečeno jemanja dopolnil, sem shujšala ravno na pravih mestih: na trebuhu in stegnih, torej tam, kjer sem želela.

Nisem še pripravljena na kopalke, ker sem bela kot človeška ribica v Postojnski jami, a do junija bom prav gotovo nov človek. Tudi v smislu samozavesti. In da, drage moje, bom delila tudi fotografije!

*[Uporabnica je uživala prejšnji različici izdelkov. Sedaj sta na voljo novi, izboljšani in še močnejši različici izdelkov. Preizkusite ju zdaj.] 

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,98 €
Ogled izdelka