Maja: "Nato sem spremembe opazila tudi sama"

 Kljub temu, da sem mlada, se vsakodnevno spopadam s težavo, da mi enostavno zmanjkuje časa za vse opravke, ki si jih v prekratkem dnevu želim storiti. 

image

Moje delo in hobiji mi vzamejo preveč časa in tudi energije, da bi se vsakodnevno še odpravila v telovadnico ali na 1 uro teka. Ko le utegnem si pa privoščim čas zase in se odpravim na potep na bližnji hrib ali na sproščujoč sprehod ob Savi.

Ker sem želela svoje telo nekako spraviti v dobro formo, ga pripraviti na poletje in se tudi sama počutiti bolje ter dvigniti nivo energije mojega telesa, sem se odločila, da na pobudo prijateljice preizkusim novo SlimCut linijo.

Ob rednejšem gibanju, izključevanju večernih prigrizkov in vključevanju sadja in zelenjave v svoj jedilnik, sem tako pričela še z jemanjem Dietstarja in Fat burnerja. Jaz se iskreno sprememb sploh nisem zavedala, ker se s tem enostavno nisem obremenjevala. Zanimivo pa je bilo, da so to opazili vsi okoli mene, ki so me veselo opominjali, da sem shujšala.

Nato sem spremembe kmalu opazila tudi sama, saj se mi je zmanjšal trebušček, moje hlače pa so postale malce ohlapne. Ja, obstaja res odlična stran SlimCut linije – zaradi nje sem si dovolila iti po nakupih po nov par čudovitih hlač.

Slimcut TRIO PAKET vsebuje:

  • Slimcut DRAINER - 100% naraven napitek z učinkom drenaže in z okusom breskve. Adijo otekle noge, zabuhel obraz, obilno telo in povečan obseg trebuha!
  • SlimCut FAT BURNER  – Napitek za učinkovito izgorevanje maščob! Inovativna kombinacija sestavin, ki vam bodo pomagale zmagati v boju z odvečnimi maščobnimi blazinicami. Z njegovo pomočjo bodo te ob ustrezni prehrani in gibanju izginile hitro in učinkovito.
  • SlimCut DIETSTAR – Kapsule, ki ponujajo inovativno pomoč pri hujšanju, ki dejansko deluje. Dovolj je bilo površinskih rešitev za hujšanje. S Slimcut DIETSTAR boste s pomočjo znanosti celostno napadli vzroke prekomerne telesne teže.

 

LP, MAJA