Zakaj boste z malinami najhitreje shujšali?

Nutricionisti so navdušeni nad novim odkritjem – maline vsebujejo posebne molekule, ketone, ki vplivajo na hujšanje. Če vas mika izguba kilogramov, morate to prebrati.

image

Ugotovili so, da sta na las podobni 2 drugima molekuloma, kapsaicinu, ki ga najdemo tudi v kajenskemu popru in sinefrinu, ki deluje kot stimulant.

Številne študije so dokazale, da ti 2 molekuli pospešujeta metabolizem – zadnja pa je potrdila, da imajo enak oziroma še večji učinek tudi ketoni v malinah.

Maline za XXL kurjenje maščob

Strokovnjaki so ugotovili, da ketoni v malinah pospešujejo lipolizo, po domače rečeno topljenje odvečne maščobe, s tem pa spodbujajo delovanje hormona norepinefrin, ki še dodatno spodbuja kurjenje maščob.

Ketoni v malinah pospešujejo tudi sproščanje hormona adiponektina, ki se sprošča iz maščobnih celic in igra pomembno vlogo pri regulaciji metabolizma in uravnavanju krvnega sladkorja.

Suhi ljudje imajo višji nivo adiponektina kot tisti s prekomerno telesno težo. Ko boste shujšali, se bo nivo tega hormona povišal. Več boste izgubili, več boste kurili maščob.

Maline oziroma ketoni v njih so dobra osnova za izgubo kilogramov.

Hočete še boljši učinek in hitrejše rezultate?

Namesto malin pa lahko vsak dan popijete napitka s prijetnim okusom maline (in njenimi ketoni) WaterOut z XXL močjo in se veselite še hitrejših rezultatov!

WaterOut z XXL močjo spodbuja hujšanje, topi celulit in odpravlja napihnjenost, ki vam daje še dodatne kilograme. Napitek bo dobesedno resetiral vaš limfni sistem, ki je nekakšen regulator odvečne vode in maščob. Če vam limfni sistem ne dela pravilno, ni čudno, da se vam nabirajo maščobe na pasu, zadnjici in nogah. Ta jih namreč ni sposoben izločiti iz svojega sistema.

Z 1 napitkom WaterOut z XXL močjo boste:

  • izgubili prve kilograme že v prvih dneh
  • spodbudili izločanje vode in toksinov za 27%
  • v 1 tednu zmanjšali napihnjenost in zabuhlost za 60%
  • opazno shujšali že v 10-ih dneh
  • imeli manj celulita
  • pomagali jetrom in prebavi, da bodo delala kot nekoč
  • kljub naravni drenaži zadržali vse minerale