»Učinkovito kremo potrebujem tudi zaradi nočnih izmen, ki kožo zelo utrudijo«

Sandra je moderna mama v vseh pogledih: ker je to ime njenega bloga in ker si vzame dragoceni čas tudi za spletno življenje – za objave tako na blogu kot na Facebooku in Instagramu. Z mladimi mamicami deli razmišljanja in nasvete, tudi na področju kozmetike. Kako je Sandri, ki kot medicinska sestra opravlja tudi nočno delo, pomagala UNDO krema?

 

image

Kot poudari 32-letna Sandra, se zaradi staranja ne obremenjuje in ga sprejema kot nekaj povsem naravnega, »saj se preprosto počutim mladostno«. Zaveda pa se, da k prezgodnjemu staranju kože bistveno pripomore stres, v njenem primeru še posebno nočne izmene, ki jih kot medicinska sestra opravlja že 13 let.

»Pogosto imam suho kožo, zaradi nočnih izmen pa tudi podočnjake in mozoljčke«

Sandra za kožo skrbi »v okvirih normale«, kar pomeni, da zjutraj in zvečer poskrbi za čiščenje kože in nanjo nanese serum ter dnevno in nočno kremo. »Lahko pa rečem, da imam kar srečo, saj imam res lepo kožo. Za to sta poskrbeli obe nosečnosti!«

Čeprav ima praviloma srečo s kožo, pa ima občasno težavo, znano večini žensk – suho kožo. Najpogosteje to opaža v povezavi z nočnimi izmenami, ko je bolj pod stresom. Ker je v preteklosti skrbela tudi za lepotni blog, ve, da smo prav zaradi suhe kože pogosto videti starejši, kot smo v resnici.

»UNDO krema me je navdušila: lepo se vpije, prijetno diši in izdatno navlaži mojo kožo že z majhnim nanosom«

Pri izbiri kreme za obraz je »mami blogerki« najpomembneje, »da je čim bolj naravna, da ne vsebuje parabenov, da ni preveč parfumirana in da moji koži nudi dovolj vlage«. Prav zato se je odločila preizkusiti UNDO kremo.

»Z izdelki UNDO sem se srečala prvič in prvi vtisi so super. UNDO krema za obraz me je naravnost navdušila, saj se lepo vpije, prijetno diši in izdatno navlaži mojo kožo že z majhnim nanosom. Moja koža je po uporabi tudi bolj mehka.«

Glede na to, da je v zdravstveni stroki, pa se ji zdi dobrodošlo, da je na spletni strani UNDO izdelkov na razumljiv način razloženo, na kakšen način UNDO krema upočasnjuje znake staranja, in da je delovanje podprto tudi z raziskavami.

Skrivnost lepe kože? Po Sandrino nosečnost in skrb za navlaženost

Sandra na prvo mesto prioritet postavlja družino, ki ji tudi pripisuje lep videz kože, saj zadovoljen človek tudi navzven izžareva notranjo izpolnjenost. K harmoničnemu počutju pa prispevajo tudi opravljanje njenega »srčnega poklica« medicinske sestre ter ustvarjalnost, ki jo razvija ob pisanju bloga, fotografiranju in objavljanju na družbenih omrežjih.

Se pa gotovo vsi počutimo bolje, če je naša koža videti lepa, negovana in voljna ter če to opazijo tudi drugi. Zato je Sandra med nujne rekvizite v svoji torbici dodala tudi UNDO kremo.


Izbrani izdelki za vas