Odpovedati se martinovanju?

Če vam je ob tem naslovu zastal dih, se ne bojte. Imamo dobro novico. Ne, letos se vam ni treba odpovedati martinovanju. Vendar pa morate v tem času imeti v mislih tudi svoja jetra. Vas zanima zakaj? Potem berite dalje. 

image

November je tu in zopet se bliža martinovanje, ko bomo uživali v sveže pečeni rački, potici in dobrem vinu. Slovenci smo znani po tem, da imamo radi vino in smo ponosni, da znamo pridelati odlična vina, ki so del naše kulture. Zato se tudi ne mislimo odpovedati slavju ob končanem postopku pridelovanja vina.

Čeprav nas vino sprosti, obenem povzroči omotičnost. Raziskave pravijo, da vino vsebuje posebne snovi, ki se obnašajo kot antioksidanti in tako znižajo raven slabega holesterola.

Rdeče vino naj bi še posebej ugodno vplivalo na srce, preprečevalo krvne strdke in zniževalo krvni sladkor. Torej lahko kozarec rdečega vina na dan zmanjša tveganje za bolezni srca, seveda pod pogojem, da zares spijete le en kozarec na dan.

Ampak naj vas ne zanese. Pretirana pijača in ob temu še veliko hrane, predstavljata popoln recept za ustvarjanje škode vašim jetrom. Ta postanejo preobremenjena in bodo kar klicala na pomoč!

Znaki preobremenjenosti jeter se kažejo v utrujenosti, nabiranju kilogramov, povečanem obsegu trebuha, pomanjkanju energije in povišanem holesterolu. Kljub temu se vam ni treba odpovedati zabavi. Uživajte, vendar mislite na svoja jetra. Pomagajte si s kapsulami Hepafar Forte! Vaša jetra bodo zaščitile z revolucionarno kombinacijo pegastega badlja z močnejšim učinkom!

Hepafar Forte bo:

  • razstrupil in odstranil vse toksine iz vaših jeter,
  • obnovil vse jetrne celice in omogočil njihovo normalno delovanje in
  • okrepil vaša jetra.

Izbrani izdelki za vas

JETRA
-50%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 35,99 €
Ogled izdelka