Maska, ki pospeši proizvodnjo kolagena!

Za vedno mlade – ne samo v mislih, ampak tudi po videzu! To bi moral biti naš cilj! A iskreno, to je lažje reči, kot pa izvesti. Staranje terja svoj davek in pušča vsako leto večje sledi. Sledi v obliki gub. Pomagajte si s kolagenom!

image

Kolagen je protein, ki dela trike na vaši koži. On je zaslužen za mladosten in svež videz – oziroma obratno, za gube.

Je kot lepilo, ki drži kožo skupaj. Težava pa nastane, ko ga je v vašem telesu vse manj.

Če verjamete v naravne izdelke, ste brez skrbi. Narava lahko naredi čudeže na vaši koži, zato si pripravite čudežno kolagensko masko kar doma.

Potrebujete:

  • Manjše kose kumare
  • Beljak
  • Nekaj kapljic kadila
  • eterično olje

Vse sestavine zmešajte skupaj in enakomerno nanesite na obraz. Pustite 15 minut in nato splaknite s toplo vodo.

Priporočamo, da si vsaj 1-krat tedensko pripravite to masko. Je pa res, da bi za dejansko potrebno količino kolagena, s katero bi lahko zaustavili oziroma omilili staranje, potrebovali precej več kolagena.

Borovnice in Naticol za popolno delovanje

Zato vam priporočamo vsakodnevno uporabo kolagena v obliki kolagenskega napitka. Vrečka UNDO Collagen Drink vsebuje kar 500mg učinkovine Naticol z morskim kolagenom, ki znanstveno dokazano deluje. Vsebuje tudi 1000mg ekstrakta borovnic, ki deluje antioksidativno.

Da ima ta kolagenski napitek dejanski učinek, je potrdilo kar 79% uporabnic, ki so z njegovo pomočjo spodbudile tvorbo kolagena, upočasnile znake staranja, povečale elastičnost kože, ojačale strukturo las in zasijale z zdravimi nohti.

In kaj je še dodaten plus pri vsem tem? Z veseljem so ga pile, saj ima za razliko od drugih kolagenov izredno prijeten okus – okus borovnice.

image

Izbrani izdelki za vas