Matej: Pritegnila me je moč topljenja maščob!

»Prve rezultate sem opazil že 14 dneh jemanja izdelka, prve opaznejše pa po 1 mesecu,« pravi 28-letni Matej Fink iz Maribora po uporabi BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ki prinaša rezultate tako z kot tudi brez telesne aktivnosti.

image

»Pritegnila me je zanimiva kombinacija učinkovin, ki jo vsebuje BootBurn ACTIVE z XXL močjo, saj omogoča še hitrejšo in učinkovitejšo možnost preoblikovanja telesa, konkretno topljenje maščob in učvrstitvi mišičnega tonusa,« razkriva Matej.

BootBurn ACTIVE z XXL močjo ni običajen topilec maščob. Je topilec maščob, s katerim pokurite za 16% več maščob, njegov učinek pa je viden tako z kot tudi brez telesne aktivnosti. To moč mu daje kar 13 naravnih sestavin, med njimi tudi izjemno močan papain, encim papaje, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob.

Zakaj je napitek tako močan?

Papaja vsebuje encim papain, ki razgrajuje beljakovine in skrbi za hitrejšo prebavo ter presnovo.

Papaja velja za sadje z izjemnim termičnim učinkom, saj vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob, slovi pa tudi kot čudovit direutik in antioksidant. Če vas to ni prepričalo, pa vas bo dejstvo, da pospešuje metabolizem.

Na račun tega encima se proces kurjenja maščob in izginjanja celulita odvija precej hitreje. Skrivnost se kaže v naravni blokadi ogljikovih hidratov, ki upočasnjujejo prebavo in krvni pretok. Zaradi tega nastaja celulit, ki pa ga bo papaja dobesedno »skurila«.

Po uporabi mu oblačila niso več prav

Kako deluje BootBurn ACTIVE z XXL močjo? Na naraven način dvigne vašo notranjo temperaturo telesa in tako pospeši topljenje maščob. Tega sicer ne čutite, boste pa občutili rezultate, ko vam bodo nekoč preozka oblačila postala preohlapna.

To se je zgodilo tudi Mateju, saj je bil do uporabe napitka BootBurn ACTIVE navajen nositi oprijeta oblačila. »Lahko povem, da mi je marsikatero oblačilo ni več prav, ravno zaradi dobrih rezultatov, ki sem jih dosegel s pomočjo izdelka

Pohvali se tudi, da je izboljšal mišični tonus in strukturo, izoblikoval telo in izgubil maščobo.

»Rezultati bodo kmalu vidni!«

»Priporočam ga tistim, ki si želite izoblikovati telo, izgubiti maščobe ter izboljšati počutje in imeti več energije. In ja, lahko potrdim iz lastnih izkušenj, da vam ne bo žal, če boste ta izdelek uporabljali redno. Rezultati bodo kmalu vidni.«