Metka Žnidarič: Želim si izgubiti vsaj 10 kilogramov!

»Zdaj imam 132 kilogramov, želim pa jih izgubiti od 10 do 15. Če mi uspe več, bom zelo zadovoljna. Želim se boljše počutiti, manj utrujeno – izčrpano,« pravi 39-letna Metka, ki je od srede aprila del Slimmium izziva. 

image

Na sliki Metka Žnidarič, ki je s pomočjo Slimmium STARTUP programa izgubila že 3 kilograme.

Za Slimmium linijo je prvič slišala prek medijev: »Prepričala me je, saj so njeni izdelki brez gensko spremenjenih snovi in drugih oblik.« Metka namreč meni, da mnogi izdelki na trgu puščajo neprijetne posledice na telesu, Slimmium ne. V preteklosti, ko je preizkušala različne diete, vse od ločevalnih pa tistih bolj kratkoročnih, je opazila, da je pri večini učinek dober le na kratek rok.

Metkini cilji:

Zato s Slimmium linijo pričakuje »boljše rezultate kot sedaj, ko sem hujšala brez prehranskih dopolnil«.

Njen cilj je izgubiti od 10 do 15 kilogramov.

Metkini grehi:

Metka pogosto pozablja na najbolj pomemben obrok v dnevu – zajtrk. Prizna, da nima rednih obrokov, saj zaradi obveznosti pogosto nima časa jesti. Tudi večerjo velikokrat kar preskoči. »Zdaj bom to spremenila!« Tudi s pomočjo Slimmium prehranskega načrta, ki ga je ustvaril kuharski dvojec Tejani Kitch'n. Dobra hrana je med dieto izredno pomembna, meni Metka, saj tako nimaš več želje po nedovoljeni hrani.

Razkrila nam je tudi, da se ne giblje dovolj oziroma dovolj redno.

 V 2 tednih 3 kilograme manj!

Metka je v trgovini Sensilab misli Zdravo opravila prvo meritev 24. aprila, ki je pokazala:

Višina: 180 cm

Teža: 132,00 kg

ITM: 40,8

Druga meritev, ki jo je opravila 6. 5., pa je pokazala že nekaj vidnih rezultatov:

Teža: 129,00 kg

ITM: 40,1

Metka je ena od 8 deklet, starih od 18 let do 51 let, ki hujšajo v Slimmium izzivu. V 2 tednih so s pomočjo Slimmium STARTUP programa izgubile več kot 22 kilogramov.