Metka: Izgubila sem 5 kilogramov in 8 centimetrov okoli pasu!

Metka Žnidarič, 39-letnica, je med Slimmium izzivom, v katerem je 7 deklet hujšalo s pomočjo Slimmium izdekov, izgubila kar precej. Njen pas je vitkejši kar za 8 centimetrov, tehtnica pa ji kaže kar 5 kilogramov manj. 

image

»Slimmium izdelke priporočam vsem, ki želijo doseči boljše počutje in izgubiti odvečne kilograme,« pravi mamica 2 hčerk, ki je s Slimmium izdelki dosegla klik v svoji glavi, da začne skrbeti zase in svoje telo.

Metki je namreč pri prvemu tehtanju tehtnica pokazala 132 kilogramov. Danes ima 5 kilogramov manj, okoli pasu pa kar 8 centimetrov manj, pridobila pa je tudi mišice na nogah in rokah, nam je povedala Metka, ki se je med izzivom dobro počutila.

»Izdelka PsylliSlim in WaterOut sta moja favorita. Priporočam ju vsem, ki imajo počasen metabolizem in presnovo

Tu je Metkina zgodba o uspehu (klik za ogled videa)!

Kaj boste dosegli z izdelkoma PsylliSlim in WaterOut?

PsylliSlim vam bo pomagal ukrotiti željo po hrani in pospešil prebavo – v cilju za vitkejši pas in enostavno izgubo kilogramov, tako kot jih je Metka. WaterOut pa bo odplaknil odvečno vodo iz telesa in še dodatno prispeval k izgubi prvih kilogramov že v prvih dneh.

Če želite shujšati, je pomembno, da ...

... izločite odvečno vodo in spodbudite limfni sistem (njegovo počasno delovanje vpliva tudi na nastanek celulita) ter pospešite leno prebavo, ki vas ovira na poti do izgube kilogramov.

To boste dosegli z izdelkoma PsylliSlim in WaterOut, ki sta popolnoma naravna izdelka, v katerih se skriva nekaj preverjenih sestavin. Vse od psilliuma, ki slovi za enega najboljših pospeševalcev prebave, cikorije, ki pomaga v procesu hujšanja, pa do borovic in patentirane učinkovine CactiNea™ - tuji strokovnjaki so potrdili, da ta omogoča hitre shujševalne rezultate.

Vse to dobite v paketu Za hitro izgubo kilogramov!