»Miki ima nov telešček!«

Letošnja jesen je za Mikija iz skupine Victory polna novosti. Ravno intenzivno promovira nov komad, kljub vsem obveznostim in naporom pa se že dolgo ni počutil tako fit. Za odlično počutje pa ni bilo treba storiti nič radikalnega, Miki je namreč odkril enostavno rešitev in že opaža spremembe.

image

Miki je "muskontar", ki dela na polno, kar praviloma ni ravno sinonim za zdrav življenjski slog. Kot pravi, mu je po 50. letu postalo zares pomembno, da zna poskrbeti zase in za svoje zdravje. Žal pa je to veliko težje udejanjiti, ko si ves čas na terenu, vajah, snemanjih in nastopih.

"Uravnoteženo prehrano, redno gibanje in stalen ritem spanja je že v neki klasični urnik težko stlačiti, kaj šele v mojega, ki je popolnoma 'razštelan'. Moram priznati, da imam najboljšo ženo, ki doma skrbi za zdravo prehrano. Ko pa sem zunaj, v dobri družbi ... No, takrat pa rad kaj dobrega popijem in pojem. Na nastopih pa sem velikokrat v dobri družbi."

"Moja šibka točka je 'pohana piška'"

Vsi imamo kakšno šibko točko v prehrani in Mikijeva je 'pohan p'ščanc' … pa morda kakšna prekrasna večerja, ali pa … Ugotavlja, da tudi z vodo in nesladkanimi tekočinami ni povsem domač.

In tako se alkohol, cvrtje, pozne večerje in že tako neredno prehranjevanje, pomanjkanje gibanja in porušen ritem spanja, v kombinaciji s premalo zaužite tekočine, sestavijo v mozaik, ki vodi v pomanjkanje energije, kopičenje maščobe okrog trebuha in pridobivanje kilogramov. Miki se je znašel v začaranem krogu.

"Ko sem razmišljal o tem, kaj delam sebi in svojemu telesu, sem se resnično zamislil. Tak način življenja me namreč, po avtocesti, pelje do različnih zdravstvenih težav. Odločitev je padla - sprememba je nujna! Najti moram nekaj, kar bo delovalo tudi v moji "gužvi". In ko sem o tem odkrito spregovoril, sem za ta korak dobil veliko pohval, pa tudi nasvetov. Presenečen sem bil, da je že toliko znancev šlo skozi to. In skoraj vsi so menili, da so za vse te težave kriva obremenjena jetra."

Mikijeva Misija raven trebuh

"Na nastopih živim zelo kraljevsko, kar pomeni, da sem podvržen vsem sladkim, kislim, slanim in alkoholnim razvadam, ki pa verjetno delujejo zelo stresno na moj motor in filter v jetrih. In če pri svojem avtu redno skrbim za vse mogoče filtre, pa sem tokrat kot prioriteto izbral čiščenje filtra v svojih jetrih."

Miki se je odločil, da je čas za Misijo raven trebuh! Odkril je način, kako se lahko počuti "on top": izbral je kombinacijo izdelkov Hepafar in WaterOut EXTREME, "ker sem od kar nekaj prijateljev slišal pohvale na račun obeh izdelkov, s Petro pa sva bila še toliko bolj navdušena, ker sta izključno iz naravnih sestavin."

Oba izdelka sta združena v paketu Misija raven trebuh: kapsule Hepafar forte poskrbijo za razstrupljanje in krepitev jeter, napitek WaterOut EXTREME pa za odvajanje odvečne vode in zmanjševanje napihnjenosti. Dvojni razstrupljevalni učinek, ki se hitro pozna na obsegu trebuha.

Prve spremembe je opazil že zelo hitro

"Če grem v nekaj, grem 100-odstotno. Samo gas! Začel sem z danes na jutri in ni mi žal. Posvetoval sem se z nutricionistko, ki mi je tudi na podlagi mojih krvnih testov povedala, kje sem do zdaj delal napake. Ugotovil sem, s čim lahko kaj na svojem krožniku zamenjam in kako najlažje prestati to spremembo."

Izboljšanje življenjskega sloga je zelo pomembno za zdravje naših jeter. Ko bi le obstajal gumb, na katerega bi pritisnil in bi bil v trenutku fit in zdrav. A ga še ni. "So pa rezultati vredni vsega truda."

Miki je začel redno uporabljati izdelka Hepafar forte in WaterOut EXTREME in že opaža prve spremembe. "Kar nisem mogel verjeti, ko sem začel prebadati še čisto sveže luknje na pasu! Ko se to zgodi, se ti zdi, da si na Triglavu. Po dolgih letih sem namreč dobil občutek, da sem sposoben splezati nanj."

Očistite tudi vi svoja jetra, razstrupite telo in tako poskrbite, da boste prekipevali od energije in dobrega počutja!

Vašo odločitev podpiramo, zato smo pripravili vrhunsko ponudbo Mikijeve misije raven trebuh.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-57%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 81,99 €
Ogled izdelka