Miša Margan: Prvič po nekaj letih se veselim sprehoda v kopalkah po plaži!

»Program Slimmium bi priporočala vsakomur, ki si želi narediti nekaj zase,« začne Miša Margan, ki je pred leti osvajala naše televizijske zaslone v oddaji Sanjska ženska. Danes je mlada mamica in podjetnica. In ena od mnogih Slovenk, ki je shujšala s pomočjo Slimmium programa! 

image

"S hujšanjem po Slimmium programu bom nadaljevala skozi celo poletje," pove mlada mamica, ki že komaj čaka, da se sprehodi po plaži. Razlog je popolna postava, ki je posledica Slimmium STARTUP programa!

Miša Margan je konec aprila pristala v Slimmium izzivu, kjer je hujšala v družbi 6 deklet. Želela je narediti nekaj zase, predvsem izgubiti odvečne kilograme, ki so se ji nabrali po porodu

Največje spremembe opaža na zadnjici in bokih

»Največ sprememb opazim pri postavi v predelu bokov in zadnjice,« ponosno pove in doda, da bi takoj še enkrat sprejela izziv, saj ji je dal veliko pozitivnih smernic za nadaljevanje začete poti. Slimmium program opiše kot enostaven, saj »zlahka osvojiš navade jemanja izdelkov. Postanejo dodatek dnevu. S tem dieta ne obremenjuje posameznika, temveč postane del načina življenja«, kar se ji izredno pomembno za uspešno dieto.

Namesto pice si privošči šejk

»Zelo sta mi všeč napitka WaterOut in Vanilla Shake. Vanilla Shake spijem po vsaki vadbi ali pa si ga pripravim z zelenjavo in sadjem. Vsekakor je šejk za večerjo veliko boljši kot kakšna pica ali pa porcija špagetov. Priporočam ju ženskam in moškim.«

image


Slimmium STARTUP program obsega prehranska dopolnila, ki dokazano pospešujejo hujšanje, okusen prehranski načrt, ki nikogar ne pusti na cedilu in vadbo, za tiste, ki si želijo biti tudi telesno aktivni.

Obožuje Slimmium bučkin kolaček

»Program bi priporočala vsakomur, ki si želi narediti nekaj zase. Narediti prve korake k boljšemu počutju.« Prizna, da je precej eksperimentirala s prehrano, povsem pa se je zaljubila v bučke v kombinaciji s piščančjim mesom. Obožuje tudi bučkin kolaček in tribarvni burger. Recept za bučkin kolaček si pripravite takole, preostale recepte pa najdete v knjižici Tejani.

Miša bo s Slimmium programom nadaljevala tudi po koncu Slimmium izziva, saj želi nadaljevati s tem, kar je začela. »Rezultati so tisti, ki so mi dali voljo in tako se bom zastavljenega programa držala skozi celo poletje. Lahko pa vam zaupam, da se prvič po nekaj letih že veselim sprehoda v kopalkah po plaži. Brez slabe vesti!«

Miša ti priporoča:

Miša Margan je nad STARTUP programom popolnoma navdušena! Z njim je stopila maščobne blazinice na zadnjici in bokih ter se prepričala v njegovo delovanje. Zato ti do 14. junija 2017, do 23:59 podarja kar 60% popust na STARTUP program. Z Mišino pomočjo prihraniš kar 52,44 €!