Miša Margan: V mirovanju pokuri kar 410 kalorij več!

Miša M. Kocbek, ki je pred leti osvojila slovenske televizijske ekrane v oddaji Sanjska ženska, je v 2 mesecih naredila velik preobrat v svojem življenju. Postavo, ki so jo kazili odvečni kilogrami in maščobne blazinice, je zamenjala s postavo, ki jo bo samozavestno razkazovala na plaži!

image

»Za Slimmium programa sem se odločila, ker sem želela nekaj naredit na sebi, od boljšega počutja do videza,« pravi podjetna Štajerka, ki ima svoje podjetje, ki se ukvarja s PR-jem, marketingom in organizacijo.

V 2 mesecih je preoblikovala postavo. »Največ sprememb opazim pri postavi v predelu bokov in zadnjice,« ponosno pove in doda, da bi takoj še enkrat sprejela izziv, saj ji je dal veliko pozitivnih smernic za nadaljevanje začete poti

Miša je v tem času izgubila kar 0,9% telesne maščobe, kar je toliko, kot bi izgubila 6,1 kilograma čiste maščobe. Obenem pa je povečala bazalni metabolizem z 2212 na 2607. To po domače pomeni, da v mirovanju pokuri kar 410 kalorij več kot jih je pred hujšanjem. Zato ji bodo kilogrami še hitreje kopneli.

Pri tem so ji pomagali napitki WaterOut ter izredno učinkovita BootBurn ACTIVE in INTENSIVE, ki celovito in skozi ves dan, ne glede na telesno aktivnost, učinkovito topijo maščobe in izločajo odvečno vodo..

»Moje počutje je v zadnjih 2 mesecih odlično. Če pogledam pred tem, veliko bolje se počutim, veliko več imam energije, naporne dneve premagujem veliko lažje. Če potegnem črto, je bil to pravi korak,« je zaključila naš pogovor.

Paket Fast Slim TRIO priporoča tudi vam, če bi se radi znebili maščob na zadnjici, bokih in trebuhu ter se znebili odvečne vode, ki vas ovira pri hujšanju. Napitek WaterOut bo obnovil delovanje vaše limfe, intenzivno sproščal celulitne blazinice in jih minimaliziral, BootBurn ACTIVE bo poskrbel za temeljitejše kurjenje maščob, z njim boste pokurili kar 16% več maščob med katerokoli vadbo (tudi hojo), BootBurn INTENSIVE pa bo poskrbel za neprekinjeno topljenje maščob, saj deluje tudi v mirovanju.