Sanjska Miša Margan Kocbek: Želim izgubiti 10 kilogramov!

Miše Margan Kocbek se mnogi spomnite po resničnostnem šovu Sanjska ženska. V življenju simpatične Štajerke se je precej spremenilo, odkar je pred 3 leti postala mamica. Družinske obveznosti in pomanjkanje časa so prinesli odvečne kilograme, ki se jih zdaj želi znebiti. In to ji bo uspelo s Slimmium izzivom!

image

»Za hujšanje sem se odločila iz 2 razlogov: prvič, da izgubim odvečne kilograme, ki so se mi nabrali po porodu in drugič, zaradi boljšega počutja. Opažam, da se v zadnjem času nisem dobro počutila in da mi odvečni kilogrami niso ravno pisani na kožo,« pove v smehu.

Nekaj diet se je v preteklosti že lotila, ene še v času nosečnosti, ko je imela nosečniški diabetes. »Poskušala sem z dieto nekega drugega podjetja, ki pa se ni izkazala za dobro. Izdelki niso bili kakovostni,« se spominja. Ravno kakovost izdelkov pa je jo prepričala, da se je prijavila na Slimmium izziv, v katerem bo hujšala tudi s pomočjo Slimmium izdelkov. Ti imajo klinično dokazano delovanje in so narejeni po najvišjih farmacevtskih standardih.

»Na trgu je preveč izdelkov, ki so namenjeni hitremu hujšanju. Ti produkti le delno pomagajo, saj se mora pri hujšanju gledati celostno. Torej, ne zgolj iskati lažje načine do končnega cilja. Teh načinov ni – če izvzamemo lepotno kirurgijo, ki dela tudi že čudeže,« razmišlja Miša, ki je prepričana, da je v današnjem tempu pomembno spoznavanje pravilnega načina prehranjevanja.

Mišini cilji:

»Trenutno imam 70 kilogramov in želim izgubiti 10 kilogramov.«

Mišini grehi:

Njen tipičen dan je precej stresen. »Velikokrat pozabim na prehrano v času malice in kosila. Ne popijem zadostne količine vode. Pregrešim pa se s kakšnimi sladkimi pregrehami

Časa za rekreacijo ji pogosto zmanjka. »Nazadnje sem se aktivno ukvarjala s športom preden sem zanosila. To je bilo pred 3 leti.«

Že po 2 tednih OPAZNI rezultati!

Miša je v trgovini Sensilab misli Zdravo opravila prvo meritev 24. aprila, ki je pokazala:

Višina: 178 cm

Teža: 68,70 kg

ITM: 21,7

Druga meritev, ki jo je opravila 6. 5., pa je pokazala že nekaj vidnih rezultatov:

Teža: 64,20 kg

ITM: 20,3

Miša je ena od 8 deklet, starih od 18 let do 51 let, ki hujšajo v Slimmium izzivu. V 2 tednih so s pomočjo Slimmium STARTUP programa izgubile več kot 22 kilogramov. 

Hujšajte kot Miša - s Slimmium STARTUP programom!