Misija: hujšanje okoli trebuha

Maščobe okoli trebuha se vam s svetlobno hitrostjo kopičijo, poskusili ste že vse, pa nič ne pomaga. Danes začnete z novo taktiko: trebušnjaki, s katerimi upate, da se jih boste znebili. Žal nam je, vendar tudi s trebušnjaki se jih ne boste rešili.

image

Pas maščobe, ki se vam je nabral okoli trebuha, je posledica zamaščenih jeter. Zamaščena jetra so bolezen, pri kateri se v jetrih nabere več maščobnih celic, kot bi jih smelo biti. Strokovnjaki ocenjujejo, da o zamaščenih jetrih govorimo, ko je odstotek maščobe večji od 5 odstotkov!

V preteklosti je veljalo prepričanje, da imajo zamaščena jetra zgolj tisti, ki popijejo preveč alkohola, podrobnejše analize pa so dokazale, da alkohol ni edini povzročitelj zamaščenosti jeter. Danes velja za najbolj očiten znak zamaščenosti na telesu trebušček – maščoba, ki se nabira okoli trebuha.

Jetra morajo vsak dan opraviti več kot 500 funkcij v telesu; če so obremenjena z najrazličnejšimi strupi, vseh teh nalog ne morejo opraviti. Naredijo prioritete in razgradnje maščob pri vrhu tega seznama ni!

Pomagali vam ne bodo ne trebušnjaki niti ne rigorozna dieta!

Kaj povzroča zamaščenost jeter?

Zamaščenost jeter spodbujajo stres, vplivi iz okolja, kajenje, uživanje tablet (tudi protibolečinskih in koncetracepcijskih!), nepravilno prehranjevanje, uživanje sladkih pijač in še bi lahko naštevali.  

Da zamaščena jetra postajajo že prava epidemija, kaže tudi podatek, da ima zamaščena jetra kar 500.000 Slovencev! Verjetnost, da smo med njimi tudi mi in vi, je torej ogromna – kar 25%!

Razkrivamo, zakaj se vam nabira maščoba okoli trebuha

Ker morajo jetra opraviti najpomembnejše naloge, ki jim vzamejo več časa, kot bi jih zmogla, če bi bila zdrava, se razgradnje maščob sploh ne lotijo. ZATO se vam nabira maščoba okoli trebuha – pomagali ne bodo ne trebušnjaki niti ne rigorozna dieta.

Če si resnično želite znebiti maščobe okoli trebuha, pospešiti razgradnjo zaužitih maščob ter obenem še shujšati, vam priporočamo celovit detox, s katerim boste razstrupili jetra in poskrbeli, da se bodo strupi iz jeter in telesa razgradili ter obenem tudi izločili, obnovili jetrne celice in jim dali novo moč za nemoteno delovanje ter okrepili svoja jetra.

Tako se jih boste znebili!

Vaša jetra bodo po celovitem detoxu znova sposobna razgraditi maščobe. Vaš maščobni obroček okoli trebuha, ki se ga niste mogli znebiti niti ne z rigorozno dieto niti ne s trebušnjaki, se bo počasi ožal. Spremembe boste opazili tudi na počutju: utrujenost bo izginila, izboljšala se vam bo prebava, učinek bo opazen tudi na vašem imunskem sistemu.

Celovit detox s trojnim delovanjem, tudi na maščobe na trebuhu, vam omogoča 1-mesečni paket Hepafar, ki vsebuje kapsule Hepafar forte z revolucionarnimi učinkovinami za razstrupljanje jeter ter z 10-krat močnejšim učinkom razstrupljanja, in napitke Hepafar fibers, ki poskrbijo, da se strupi dokončno izločijo iz telesa. Brez napihnjenost in vetrov!


Izbrani izdelki za vas