Moramo za vidne rezultate med dieto res stradati?

Diete so prava muka. Sploh tiste, ki mejijo na stradanje. Slabo počutje, odrekanje in nenehno kruljenje v želodcu, kar prinese le sanjarjanje o prepovedani, mastni in visokokalorični hrani. Predstavljamo vam 10-dnevni načrt prehranjevanja, med katerim nam ni treba stradati.

image

Se tudi vam dogaja, da vas med dietami mučijo nenehna lakota, glavoboli in razdražljivost? Novodobne diete so postale pravo stradanje. Zadeva je šla čez mero vsakega dobrega okusa, privedejo pa lahko tudi do hudih posledic.

 

Ste vedeli, da lahko stradanje oslabi metabolizem? Znajdemo se v začaranem krogu, ko se v našem telesu zaustavi celotna presnova, saj v telo ne vnašamo zadostno količino hrane.

 

Izgubimo tudi mišično maso, saj naše telo skuša uporabiti shranjene maščobe, ki jih hrani kot zadnje sredstvo energije. Če ne jemo zdravo in redno, bo izguba mišične mase ena prvih posledic. Tisto, kar si sploh ne želimo!

Rigorozne diete spremljajo glavoboli, zaprtje, slabost, pri ženskah tudi neredne menstruacije.

Znebite se mišljenja, da morate za lepo postavo trpeti!

image

Z dietami, ki mejijo na stradanje, boste naredili več škode kot dobrega. Izberite zdrav način prehranjevanja, ki vas bo nagradil s postavo, ki si jo želite.

Mi smo za zdrav način izgube teže – s celovitim 10-dnevnim programom 10 DAYS Fast Slim, ki vas bo do cilja pripeljal ob zdravem načinu prehranjevanja.

10 DAYS Fast Slim je shujševalni program za vse, ki si želite izgubiti odvečne kilograme v 10 dneh.

Program 10 DAYS Fast Slim vsebuje 3 100-odstotna naravna prehranska dopolnila, ki pomagajo pri izgubi odvečnih kilogramov in so razvita v skladu z najvišjimi standardi v farmaciji, učinkovito dieto, ki so jo napisali nutricionisti, ter vadbeni program, ki bo poskrbel za večjo porabo kalorij.

Kako vam bo pomagal?

  • Hitro in učinkovito boste izgubili kilograme,
  • iz telesa boste izločili odvečno vodo,
  • uravnali boste nivo glukoze v krvi in
  • povrnili pravo hitrost svojemu metabolizmu.