Najboljša pijača za hitro izgubo kilogramov

Zeleni čaj je več kot samo vroča voda z okusom. Je najbolj zdrava pijača na planetu. Polna z antioksidanti in ostalimi substancami vpliva odlično na naše počutje in zdravje. Ima pa tudi eno pomembno lastnost- pomaga nam shujšati!

image

Ko spijete skodelico kvalitetnega zelenega čaja, pridobite ogromno količino koristnih sestavin, ki imajo odličen vpliv na telo.

Najbolj znana sestavina: KOFEIN

Najbolj znana sestavina v zelenem čaju je zagotovo kofein. Zgolj ena skodelica vsebuje manj kofeina kot skodelica kave, pa vendar dovolj, da poživljajoče vpliva na vaše počutje. Kofein pa je tudi znan stimulant za izgubo maščob in izboljšanje rezultatov po telesni vadbi.

Antioksidanti: najboljši za kurjenje maščob

Zeleni čaj se najbolj razlikuje od preostalih čajev zaradi ogromne količine antioksidantov. Poln je namreč močnih antioksidantov, ki se jim reče katehini. Najpomembnejši katehin je EGCG (Epigallocatechin gallate), ki pospešuje delovanje metabolizma.

Vse te sestavine v zelenem času povečujejo nivo hormonov, ki pomagajo maščobnim celicam sproščati maščobo v krvni obtok. To pomeni, da je maščoba na voljo kot energija za telo in se ne nabira več na vašem trebuhu, nogah in preostalih kritičnih mestih.

Obstaja pa še nekaj močnejšega od zelenega čaja!

Napitek BootBurn ACTIVE z XXL močjo vsebuje 13 najmočnejših sestavin za kurjenje maščob, med katerimi je tudi zeleni čaj. Z uporabo boste torej koristili vse pozitivne učinke zelenega čaja, poleg tega pa še učinke l-karnitina, mate čaja, papaje, B-kompleksa in gvarane.

Te sestavine bodo popolnoma skurile vaše maščobe!

Močnejši od drugih topilcev maščob!

BootBurn ACTIVE z XXL močjo dokazano kuri za 16% več maščobe kot katerikoli topilec maščob. Nad njegovim delovanjem so švicarski strokovnjaki – oni so ga namreč razvili – popolnoma navdušeni, saj v rekordnem času topi maščobe!

Prvi rezultati v rekordnem času

Napitek bo na naraven način dvignil vašo notranjo temperaturo telesa in tako pospešil topljenje maščob. Čeprav njegovega delovanja ne boste občutili, pa bodo prvi rezultati hitro vidni. Maščobne blazinice okoli bokov in trebuha bodo izginile precej hitreje, kot pričakujete.

Izkoristite akcijsko ceno in naročite BootBurn ACTIVE z XXL močjo tukaj: