Najboljši čas za kurjenje maščob je noč, ne dan!

Če mislite, da med spanjem vaše telo ne porablja kalorij, se zelo motite. Porablja jih, ampak za druge stvari: medtem ko sta denimo procesiranje informacij, ki jih zajemamo s čutili, in prebava na »off«, sta regeneracija in »čiščenje podstrešja« na »on«. To so ure, ko se kurijo maščobe in to so ure, ki jih je treba maksimalno izkoristiti. Zdaj boste izvedeli, kako.

image

Noč ima svojo moč tudi na področju hujšanja, čeprav to dejstvo zelo premalo izkoriščamo. Kakšne so prednosti noči?

Prednost noči 1: Ko spimo, ne jemo, torej ne dodajamo kalorij

To pomeni, da telo preklopi v stanje, ki je podobno postenju. Ko porabi zaloge sladkorja, ki so v obtoku in shranjene v jetrih, se začne kurjenje maščob. Zato je seveda pomembno, da nima preveč kaloričnega materiala v obtoku, kar pomeni, da je najbolje imeti večerjo najpozneje ob 18. uri. V takem primeru bo začel kuriti maščobe približno 4 ure po tem, ko ste zaspali.

Prednost noči 2: Ko spimo, se telo regenerira, torej porablja kalorije

Drugič, ko spimo, se naše telo regenerira, v njem se dogaja prava čistilna akcija – in tudi za to je potrebna energija. Kot rečeno, če nismo imeli pozne večerje, bo preklopilo v kurjenje maščob že po 4 urah od tega, ko smo zaspali.

Dlje kot boste spali, dlje bo telo kurilo maščobe. Seveda pa je v povprečju 8 ur dovolj. Žal več kot 30 % ljudi spi manj kot 7 ur na noč, kar telo vrže povsem iz ravnotežja, regeneracija pa je tudi upočasnjena!

Prednost noči 3: Nočno kurjenje maščob lahko pospešimo

Ko se lotevamo boja s kilogrami, šteje vse, kar nam na naraven in varen način pomaga do cilja. Zakaj torej ne bi izkoristili naravno pripravljenost telesa, da poveča porabo maščob med spanjem, ko ni obremenjeno s prebavo in drugimi motečimi dejavniki?

To prednost smo imeli v mislih, ko smo oblikovali nove kapsule Waterout STRONG Night – izdelek, kot ga še ni bilo na trgu. S pomočjo skrbno izbranih rastlinskih učinkovin boste aktivno topili maščobe tudi ponoči, ko je telo na to najbolj pripravljeno. Tako lahko izkoristite maksimalno čas spanja, zjutraj pa se zbudite lahkotnejši.

WaterOut STRONG Night – nočne drenažne kapsule, s katerimi lahko izgubite za 2,5-krat več teže

WaterOut STRONG Night podpre naravno drenažo telesa, kar pomeni, da izboljša pretočnost limfnega sistema, s tem pa tudi porabo maščob. Limfni sistem je namreč razvejana mreža žil v našem telesu, ki je zadolžena za prečrpavanje odvečne vode.

Če je ta sistem slabo pretočen, smo zabuhli in napihnjeni, kilogrami pa ne gredo nikamor. Zastajanje vode v telesu namreč blokira pomembne procese, nujne za porabo maščob.

Tudi študije so pokazale, da učinkovine v WaterOut STRONG Night za 3x povečajo izločanje odvečne vode v primerjavi s placebom, največ pa 12 ur po zaužitju (kar v našem primeru pomeni, da če zaužijemo WaterOut Strong NIGHT ob 19. uri, bomo največ odvečne vode izločili ob 7. uri zjutraj). Med pomembnimi prednostmi, ki so bile klinično dokazane, pa je tudi 2,5-krat večja izguba teže v primerjavi s placebom.

Garantiramo: z 1-mesečnim paketom do najhitreje vidnih rezultatov

Za najboljše in najhitrejše učinke hujšanja smo oblikovali celosten paket Kick Me STRONG, ki podpira hujšanje 24 ur na dan – čez dan in čez noč, če ste aktivni ali ne.

Poleg nočnih kapsul WaterOut STRONG Night, ki aktivirajo nočno topljenje maščob, paket vsebuje še:

  • dnevni drenažni napitek WaterOut EXTREME, ki za 3,5-krat poveča izločanje odvečne vode iz telesa in s katerim se boste vidnih rezultatov veselili že v nekaj dneh, in
  • vrhunski topilec maščob, mangov napitek BootBurn STRONG Active 1000, ki za 5x poveča kurjenje kalorij in zagotavlja povečano kurjenje maščob tudi 4 ure po zaužitju.


Stopite na pot do zdravega in zadovoljnega življenja! Svetovalnica za boljše počutje Sensi Vital ponuja brezplačne meritve in osebno svetovanje. Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ »