Najboljši način za hujšanje je ...

... da se ne trudite na vso moč shujšati. Diete, v kakršnikoli obliki, nikoli ne bodo na dolgi rok uspešne.

image

Zakaj diete niso uspešne?

Ko vaše telo očitno bojkotira vse vaše shujševalne napore, je treba upoštevati naslednje: ko je dieta resnično rigorozna, bo vaše telo uporabilo trike za kompenzacijo. Na primer neustavljivo lakoto, spodbudilo bo hormonske spremembe, ki bodo prinesle zastajanje odvečne vode v telesu.

Kaj lahko storimo?

Najbolj način za boj proti tem negativnim vidikom hujšanja je, da jim ne sledimo. Preprosto zveni, kajne? Ampak, če ne bomo sledili dietam, potem ne bomo shujšali?

Odgovor na to vprašanje se skriva v prehranskih dopolnilih, ki zmanjšajo kalorično vrednost maščob in ogljikovih hidratov in pospešijo odvajanje odvečne vode iz telesa, ki so glavni krivec za pridobivanje telesne teže.

Kako izbrati prava dopolnila?

V poplavi prehranskih dopolnil, ki obljubljajo zaviranje absorpcije maščob in ogljikovih hidratov, je težko najti pravo. Takšno, ki dejansko deluje.

Vaše iskanje se konča danes:

S dopolnilom Slimmium kapsule boste prepolovili vnos kalorij

Sensilab je v sodelovanju s tujimi strokovnjaki razvil Slimmium kapsule, ki zmanjšujejo kalorično vrednost zaužitega obroka, saj zavirajo absorpcijo maščob in ogljikovih hidratov.

Pred obrokom vzamete 1 kapsulo, s čimer boste telo pripravili na zmanjšanje kalorij in blokado maščob in ogljikovih hidratov. Kapsule vsebujejo inovativno formulo, ki deluje tako, da zmanjša kalorično vrednost slabih maščob in ogljikovih hidratov. To so ravno tiste, ki se tako rade nalagajo na boke, zadnjico in stegna. Najboljši del kapsul pa je, da vam bodo pomagale kuriti maščobo.

Z dopolnilom Slimmium WaterOut boste iz telesa spravili odvečno vodo

Slimmium WaterOut napitek je v Sloveniji veliki hit in ima že več kot 13.000 zadovoljnih strank! Njegova prednost pred ostalimi izdelki je, da vsebuje patentirano učinkovino CactiNea. CactiNea dokazano za 27% poveča izločanje odvečne vode ter tako znova odpre limfni sistem, ki je popolnoma oslabljen. WaterOut bo resetiral limfni sistem in pospešil izločanje vode ter toksinov iz telesa, kar obenem razbremeni tudi jetra in prebavo. WaterOut ima tako poleg dokazanega shujševalnega učinka tudi vpliv na zmanjšanje celulita.

Napitek si pripravite že v dopoldanskem času in tako cel dan uživate v njegovih učinkih. Tako bo telo cel dan izločalo odvečno vodo, ki se vam je nabirala toliko let. 

Posebna ponudba:

Ob nakupu paketa "Hiter in učinkovit shujševalni učinek" prejmete kar 49% popusta.

Zagotovo ponudba, ki je ne smete zamuditi! Kupite zdaj in že danes začnite hujšati!