Bliža se najdalj ... najlepša noč v letu!

Vsaka želi izstopati in zasijati na novoletni zabavi. Zakaj ne bi bili letos to prav vi?

Popolna kombinacija vitaminov, mineralov in morskega kolagena bo vašo kožo pomladila, povečala njeno elastičnost in prožnost, poleg tega pa še zmanjšala vidnost gub.

image

Popolni za vsako žensko

10 naravnih vitaminov in mineralov vsebuje ALL IN A DAY Multivitamin for Women.  Združuje zavidljivo kombinacijo vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki smo jih pridobili iz najboljših naravnih virov. Le ena kapsula vsebuje vse potrebne sestavine, s katerimi vam bo uspelo ohraniti:

  • zdravje;
  • lepo in napeto kožo, brez vidnih znakov staranja;
  • trde nohte, ki se ne lomijo;
  • zdrave, dolge lase;
  • delovanje ščitnice in izločanje hormonov;
  • dodatno energijo, odlično razpoloženje in počutje.

Ohranite svoj mladosten videz

Po 25. letu začne koža zaradi upada kolagena izgubljati svojo prožnost. Zmanjša se namreč tvorba kolagena. Posledice se kažejo v manj čvrsti in prožni koži, utrujenih laseh brez sijaja in krhkih, lomljivih nohtih. Kljub temu ne smemo obupati. SkinLift Collagen bo s pomočjo morskega kolagena, koži zagotovil nadomestni vir kolagena tipa 1, ter hkrati spodbudil njegovo naravno nastajanje. Priporočamo ga predvsem zaradi njegove vsestranskosti, saj je:

  • najboljši naravni vir kolagena tipa 1;
  • primeren tudi za vegetarijanke;
  • brez ogljikovih hidratov in maščob;
  • 100% naraven.

Ne odlašajte in svoji koži privoščite le najboljše. 

Izboljšajte počutje celega telesa

V hitrem tempu našega življenja, pogosto zmanjka časa zase in svoje telo. To na našem telesu pusti vidne posledice, ki so tako fizične kot tudi psihične. Telo je bolj utrujeno, brez energije in se hitro zruši pod vso težo stresov. Zakaj ga ne bi redno razvajale in mu ponudile ključnih aminokislin za zaščito kože, sklepov in kosti? Zakaj ga ne bi založile in izboljšale delovanje imunskega sistema z vsemi vitamini in minerali?

Vsaka zdrava ženska potrebuje vitamine B kompleksa, ki skrbijo za lepoto, zdravje, izboljšan imunski sistem ter dvig energije; vitamina C in E, ki pripomoreta k varovanju vsake celice vašega telesa in skrbita za dodatno tvorbo naravnega kolagena; magnezij, ki vsestransko zmanjšuje utrujenost in izčrpanost telesa ter ne nazadnje tudi reservatol iz rdečega grozdja, ki je najmočnejši antioksidant in varuje vaše srce in ožilje.

Odličen tudi kot darilo

V primeru, da to leto še niste izbrale daril za svoje najljubše prijateljice, jih lahko brez slabe vesti presenetite z naravno kombinacijo zdravja in lepote.