Imate nekaj kilogramov preveč? Tu je rešitev!

Temperature padajo, vi pa ste se odločili malo ogreti situacijo za novo leto in obleči tisto kratko oblekico, ki ste si jo že pred meseci kupili. Ker boste shujšali do novega leta in pokazali končno obline, s katerimi ste se lahko pohvalili v 20. letih. Danes, nekaj mesecev pozneje, je situacija povsem drugačna... Poznate to zgodbo?

image

Vaš trebuh je napihnjen, skrivate ga pod črno ohlapno majico, hrana, ki ne napihuje, vam tudi ne pomaga, pa še tiste maščobne obloge na nogah! Ah, in novo leto je že pred vrati! Groza!

Naj vam to ne vzame motivacije in samozavesti, berite dalje, imamo rešitev!

Novoletna zabava se približuje s svetlobno hitrostjo, vi pa lahko preoblikujete postavo v 3 preprostih korakih in brez težav oblečete oblekico, ki vas že tako čaka v omari.

Postavite obleko na vidno mesto

Cilj je treba imeti ves čas pred očmi – za boljšo motivacijo. Zato si postavite obleko na vidno mesto, kjer jo boste lahko večkrat na dan videli. Priporočamo vam, da se slikate na prvi dan, na sredini in zadnji dan hujšanja. Tako boste videli napredek, s tem pa dobili motivacijo za naprej.

Konec napihnjenosti in maščobam!

Najprej morate izgubiti odvečno vodo, ki se vam nabira v telesu in je polna strupov. Teh strupov vaše telo ni sposobno izločiti. In ko ti strupi in toksini dosežejo določeno točko, pride do napihnjenosti in kopičenja maščobnih oblog.

Na nogah, zadnjici in stegnih! Posledica tega je, da ne morete shujšati, tudi če ste na rigorozni dieti in vsak dan telovadite.

Ta maščoba je namreč tako kot odvečna voda resnično trdovratna. Lahko poskusite s telovadbo, a vam ne bo uspelo. Kratkoročno že, a že po nekaj tednih bo maščoba presegla prvotno vrednost. Vaša limfa, ki je zaslužna za izločanje odvečne vode, deluje, kot bi imela več kot 70 let. Zato ne morete pričakovati rezultatov!

Sestavina, na katero prisegajo strokovnjaki

K sreči pa imamo tudi dobro novico: nedolgo nazaj je bila svetu predstavljena učinkovina CactiNea™, ki so jo razvili tuji strokovnjaki v sodelovanju z ženskami, ki so imele enake težave. S to učinkovino, ki so ji dodali še sarsapile, javanski čaj, peteršilj, artičoke in pegasti badelj, so izločile odvečno vodo, preprečile napihnjenost in odplaknile prve odvečne kilograme že v prvih dneh.

Vse te sestavine so združene v napitku WaterOut, ki za 27% poveča izločanje odvečne vode, ne da bi hkrati izločala minerale iz telesa, za več kot 60% zmanjša občutek težkih nog, otečenih stopal, gležnjev in meč že po 1 tednu ter pripravi telo na pospešno kurjenje maščob.

Martina je shujšala!

"Po 3. vrečki, po 3. dnevu pitja WaterOuta nisem bila več zatečena in napihnjena. Imela sem velike težave z napihnjenostjo in zatekanjem. Večkrat grem na WC, moj trebuh je spet raven, gležnji in roke pa nič več zatečene.

Izgubila sem kar nekaj kilogramov in počutim se fantastično!" je razkrila navdušena Martina Jokič Podnar.

Kurite maščobe tudi, ko ne telovadite!

Za maksimalne rezultate pri kurjenju maščob so uporabile še napitek BootBurn INTENSIVE, ki je namenjen tistim, ki nimajo (vedno) časa za vadbo ali pa nimajo dovolj motivacije.

BootBurn INTENSIVE vsebuje ekstrakt semen kole z naravnim kofeinom, ekstrakt zelene kave, ekstrakt ingverja in vitamin B3, zato prinaša želene rezultate tudi brez gibanja.

Z intenzivnim kurjenjem maščob, odlično presnovo in izločanjem odvečne vode boste en, dva, tri nared za obleko, ki že komaj čaka, da jo oblečete!