Napitek, ki uničuje maščobo

Kozarec tega osvežilnega napitka pred treningom ali po kosilu pomaga hitreje stopiti maščobo. Ugotovite, zakaj!

image

Kurjenje maščob

Zagotovo ste že slišali za hrano, ki topi maščobe. To so živila, ki s pomočjo termogeneze spodbujajo presnovo - postopek, v katerem telo proizvaja toploto in zato kuri maščobe.

Eno izmed boljših živil za kurjenje maščob je zagotovo ananas. Njegove številneprednosti so znane že nekaj časa in vključujejo:

  • Pod nadzorom ohranja holesterol in sladkorno bolezen - ananas s svojim delovanjem nadzoruje glikemičnevrednosti in holesterol. Vsebuje zelomalosladkorja, zato se ga priporoča diabetikom. Ima visokovsebnostvlaknin, ki zmanjšuje absorpcijo holesterola v krvi.
  • Ananas je zaveznik v primeru zaprtja ker kot že omenjeno, ananas vsebuje veliko vlaknin.
  • Zaradibromelainaananas velja za sadež z močnimi protivnetnimilastnostmi. Uporablja se za zdravljenje stanj, kot so cistitis, gastritis in za urološke bolezni.

Vpliv ananasa na razgradnjo maščobe

Ananas vsebuje sestavino, imenovano bromelain, ki ima znane lastnosti kurjenja maščob. Ta snov  pospeši prebavo in presnovo, ker razgradi beljakovine, ki jih vsebujejo živila, ko pridejo do našega želodca.

Ima tudi diuretično in proticelulitnodelovanje. Vsebuje organske kisline, ki imajo diuretično funkcijo, ki se lahko učinkovito borijo proti zadrževanju vode, kar je glavni vzrok celulita. Ko celulit doseže škodljive vrednosti za tkiva, povzroči površinska vnetja, kar povzroči neprivlačen izgled pomarančne lupine.

Vse v eni pijači

Vse te lastnosti najdete v našem napitku FatBurn EXTREME, ki topi maščobe. Ta okusna pijača z mangom vsebuje kar 1000 mg najčistejšega L-karnitina na trgu (brez dodatka sintetičnega D-karnitina), ki je proizveden v Švici in pomaga vzdrževati visoko raven energije.

Napitek deluje termogeno, saj vsebuje 3 vrhunske sestavine, ki dvignejo notranjo temperaturo in pospešijo topljenje maščob med telesno aktivnostjo in celo nekaj ur po treningu. Izkoristite ta enkratni učinek topljenja maščob s FatBurn EXTREME.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka