3 napitki, ki poskrbijo za izgubo kilogramov

Trenutno je izredno popularna limonina voda. Ob rednem pitju pospešuje presnovo in izboljšuje naš metabolizem. Vendar je kljub temu še vedno ne priporočajo vsi nutricisti.

image

Razlogov je več:

  • limonina kislina lahko poškoduje sklenino naših zob,
  • vpliva na bolj razdražen želodec

Če ugotovimo, da nam limonina voda nikakor ne odgovarja, da imamo po njej trebušne krče, ali pa nas prične peči želodec, lahko namesto tega napitka vsako jutri uživamo tudi druge, ki prav tako vplivajo na hitrejše in učinkovitejše izgubljanje odvečnih kilogramčkov!

1.     Topla voda

Vsako jutro na tešče spijte vsaj 2 dl tople vode. Učinek bo enak kot pri limonini vodi. S tem boste pospešili presnovo in izboljšali svoj metabolizem.

Na enak način lahko tudi povečate moč svoje limonine vode. Vendar pozor: voda naj bo čim bolj topla – ne vrela, saj bi tako uničili vse vitamine limoninega soka.

S tem bomo še bolje vplivali na pospešitev naše presnove, ki bo vključena cel dan.

2.     Zeleni čaj

Zeleni čaj ima mnogo pozitivnih lastnosti. Na lestvici popularnih napitkov pa se počasi vzpenja na sam vrh. Ne le, da ne vsebuje kalorij in je močen antioksidant, ampak tudi pripomore k hitrejši izgubi telesne teže.

Zanimiva je raziskava, v kateri je sodelovalo več udeležencev, le-te pa so razdelili v dve skupini. prva skupina je 2 meseca pila 4 skodelice zelenega čaja na dan, medtem ko je druga skupina vedno pila le vodo. Rezultati pri udeležencih, ki so pili le zeleni čaj so bili naslednji:

  • zmanjšanje obsega pasu,
  • zmanjšanje deleža maščob v telesu,
  • povprečna izguba 4 kg.

3.     Kava

Jutranji ritual skoraj vsake od nas se začne s kavo – energijskim napitkom, katerega nam je podarila sama mati narava. Vpliva na pospešitev metabolizma ter nas poleg tega še napolni z energijo. POZOR: Pijte črno kavo, brez sladkorja (če ne morete brez, dodajte stevio), saj dodatek smetane ali mleka pomeni le več nepotrebno zaužitih kalorij.

Raziskave tudi kažejo, da skodelica kave pred treningom omogoča daljši ter zahtevnejši trening, s tem pa porabimo več kalorij.

BONUS: Kofein vsebuje tudi naš najmočnejši thermoburner Fat Out, ki ga zaužijte neposredno pred treningom. Dvignil bo vašo telesno temperaturo ter omogočil, da se boste spotili še bolj kot navadno. Poleg tega pa bo vaša telesa napolnil z noro energijo. Ste pripravljeni na nor trening?


Izbrani izdelki za vas

KURJENJE MAŠČOB
-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,99 €
Ogled izdelka