Neya Peron: Težave z napihnjenostjo so izginile že po 3 dneh!

Neya Peron je mlada mamica, blogerka, prava pozitivka in še kaj. Če se boste v teh tednih srečali z njo, boste opazili, da iz nje sije še dodaten optimizem: po novem letu je sklenila, da končno, po vseh neuspešnih poskusih, shujša. Dodaten optimizem pa ji dajejo rezultati, ki jih je dosegla že po 3 dneh!

image

»Izdelke sem začela uporabljati zaradi dejstev, sestavin in priporočil,« pravi Neya. Prizna, da ni veliko pričakovala, zato so jo rezultati, ki jih je dosegla z napitkom WaterOut z XXL močjo že po 3 dneh, močno presenetili. »Napihnjenost – kaj je že to? Težave so praktično izginile,« sporoča prve rezultate.

"To je edina stvar, ki mi je pomagala!"

»Vsak dan sem pila napitek WaterOut z XXL močjo in počutim se drugače. Boljše! Če bi mi nekdo rekel, pij to 1 teden in boš videla razliko .. bi si mislila, hvala lepa, ampak ne hvala. V resnici pa je to edina stvar, ki mi je pomagala. In še boljše se počutim, več imam energije,« pove zgovorna Ljubljančanka, ki je pred tem imela za domačimi 4 stenami vzdevek »delnica«.

Nihanje razpoloženja, kaj je že to?

»Moje razpoloženje je nihalo kot vlakec smrti. Fant mi je enkrat rekel, da sem kot delnica - ko sem bila dobre volje, sem zrasla in ko sem čez 10 minut zamenjala razpoloženje v zateženega človeka, sem padla. Danes vem, kako zelo moteče je bilo to nihanje razpoloženja.«

Zgovorna o prvih rezultatih

Neya, ki se je odločila, da po številnih neuspelih poskusih z dietami shujša, ne želi govoriti o kilogramih. O tistih, ki jih je imela pred začetkom hujšanja. Je pa toliko bolj zgovorna o podatkih, ki jih je dosegla s hujšanjem s paketom Kick Start. Izgubila je že nekaj kilogramov, tudi nekaj centimetrov v pasu in bokih. Toliko, da si je letos že kupila številko manjše kavbojke!

Prisega na topilec maščob BootBurn ACTIVE z XXL močjo

Neya uporablja paket Kick Start, ki poleg napitka WaterOut z XXL močjo vsebuje še napitek z okusom manga – BootBurn ACTIVE z XXL močjo. Nad močjo topilca maščob, ki ga hvalijo tudi tuji strokovnjaki, je navdušena. Končno čuti energijo, val energije in ve, da tudi, ko dela za svoj blog ali pa se druži s svojim malčkom in fantom, hujša.

Neya vam priporoča paket Kick Start, še zlasti, če tudi vi želite shujšati po številnih neuspešnih poskusih.