Mitja: “Ni me več sram, ko grem v fitnes!”

Neurejeno življenje se je Mitji najbolj poznalo na teži: ko se je odločil za hujšanje, je tehtal 108 kilogramov, kar je 25 kilogramov daleč od njegove normalne teže. Po 1 mesecu in pol jemanja Slimmium izdelkov z XXL močjo se to najbolj pozna predvsem na njegovi postavi, s tem pa na samozavesti: rešil se je prvih 8 kilogramov, v pasu je izgubil 9 centimetrov, okrog bokov pa kar 12 centimetrov.

image

Če lahko z enim pridevnikom opišemo življenje taksista, ne bi zgrešili, če bi rekli – neurejeno. Različni delovniki, tudi pozno v noč, “nikoli ne veš, na koga boš naletel”, vsakodnevni stres, neredno prehranjevanje, hitra hrana, sedeče delo … Mitja vse to razume, saj že nekaj časa v Ljubljani vozi taksi. »Že kot otrok sem imel težave z odvečno težo, tako da se praktično že vse življenje borim z odvečnimi kilogrami,« zaupa Mitja. Čeprav je že večkrat hujšal in mu je celo uspelo izgubiti kar nekaj kilogramov, so se vedno znova vrnili nazaj.

»Za izdelke Slimmium XXL sem se odločil, ker imam same dobre izkušnje s Sensilab izdelki«

Mitja pravi, da je tokrat trdno odločen doseči cilje, ki si jih je zadal. In zdaj si je zadal, da poskuša doseči svojo normalno težo. Za novo linijo izdelkov za hujšanje in oblikovanje postave Slimmium z XXL močjo se je odločil brez pomislekov, saj »imam same dobre izkušnje s Sensilab izdelki«.

»Že v enem tednu sem se počutil lažji in sem imel več energije«

Prve spremembe je opazil na počutju, saj mu je »vse šlo nekako lažje od rok«, imel je tudi več energije »brez potrebe po pitju energetskih pijač in basanju s kebabi«, kar je bila nekako stalnica, če je želel zdržati pokonci ves večer.

Kot ugotavlja, sta mu na začetku najbolj pomagala napitka WaterOut z XXL močjo in BootBurn Active z XXL močjo. Prvi deluje kot naravna drenaža in odplakne odvečno vodo iz telesa, s čimer odpravlja tudi zabuhlost in napihnjenost. Drugi pa je močan kurilec maščobe, ki obenem dvigne raven energije. Velika prednost pa je, da deluje tudi v mirovanju, kar je za Mitjo, ki precej ur presedi v taksiju, še kako pomembno.

image

Ne da bi opazil, je spil tudi več tekočine čez dan

»Tako sem tudi spil več tekočine čez dan, kar sem prepogosto pozabljal.« Če pa imaš poleg »odličnega okusa« še takšne »stranske učinke«, kot so izločanje strupov iz telesa, kurjenje maščobe in blokiranje lakote, toliko bolje.

Mitja je najbolj zadovoljen, ker opaža, da se hujšanje z izdelki Slimmium XXL res pozna na obliki postave. »Počutim se bolj fit, zdi se mi, da tudi izgledam bolj fit, ni me več sram se pojaviti v fitnesu. Zdaj lahko delam stvari, ki sem se jih prej sramoval in za katere sem mislil, da niso zame!«

»Tokrat se mi zdi hujšanje res lažje«

Pomembnega zaveznika je našel tudi v kapsulah AdipoSlim z XXL močjo, ki zmanjšajo maščobne obloge v telesu in preprečujejo kopičenje novih. »Tokrat se mi zdi hujšanje res lažje. in vem, kaj govorim, ker sem sprobal že marsikaj!«

Fajn pa se mu tudi zdi, da zdaj lahko hitreje zaspi, ne glede na uro. Kot pove, spije kozarec NightBurn z XXL močjo, ki ga umiri, in gre spat. »Presenetilo me je, da nisem več lačen kot volk, ko grem spat. Zdaj pojem nekaj lahkega in brez težav zaspim, zbudim pa se spočit.« Kako učinkuje NightBurn z XXL močjo? Ne le da pomirja in deluje uspavalno, preprečuje tudi večerne napade lakote in poveča kurjenje maščob, medtem ko spimo.

»Po svojih rezultatih vidim, da sem na pravi poti«

Mitji so rezultati dali potreben zagon in potrditev, da je na pravi poti, predvsem pa nujno samozaupanje. »Zdaj vem, da lahko dosežem še več. Enkrat, ko se počutiš tako dobro, se ti zdi brez veze, da ne bi vztrajal pri tem.«