38-letna Nina: Znižan holesterol, konec utrujenosti in manj kilogramov!

38-letna Nina Kos Čeplak, ki prihaja iz okolice Mozirja, je mama, žena in del oddelka logistike v Sparu. Na prvi pogled bi ji marsikdo rekel, da je povsem zdrava, vendar pa njena zdravstvena kartoteka kaže drugače:

povišan holesterol, odvečni kilogrami, ki so se ji začeli nabirati predvsem okoli trebuha, ter izčrpanost, zaradi katere ji je vsako popoldne primanjkovalo energije za družinske obveznosti in druga opravila.

Mislila je, da je to normalen del življenja. 

image

»Med nosečnostjo sem pridobila približno 20 kilogramov,« nam je povedala Nina, ki pred tem ni imela težav s kilogrami. »Mogoče sem bila celo malce presuha

Poskusila je kar nekaj diet, vendar nobena ni delovala. »Če sem že izgubila kakšen kilogram, sem jih po končani dieti pridobila še več.« Ovirali so jo že v vsakdanjem življenju, vse bolj je bila utrujena, brezvoljna, trpela je tudi njena samozavest, nam je potožila.

Vse to pa je pustilo posledice tudi na jetrih, kar je pokazala nevarno povišana raven holesterola. »Zaradi povišanega holesterola sem bila resnično v skrbeh.«

Njen zdravnik jo je postavil pred dejstvo, da bo morala za znižanje holesterola do konca življenja jemati zdravila. »Teh sem se striktno otepala,« nam je zaupala.

»Glede na vse znake, ki sem ji naštela, sem sumila, da so bila glavni krivec za moje težave jetra

image

Nina je bila prepričana, da so bile njene težave normalen sestavni del našega življenja. Vse dokler ni preizkusila Hepafar.

Rešitev je prišla po elektronski pošti

Tavala je v temi, kako bi rešila svoje zdravstvene težave, in nato rešitev našla v elektronskem sporočilu. Odzvala se je nanj in se odločila, da poskusi Hepafar, ki je namenjen čiščenju jeter.

Težave z jetri se namreč med drugim kažejo v utrujenosti, povišanem holesterolu, nabiranju kilogramov in maščobnega obroča okoli trebuha, posledično tudi v nezmožnosti izgube kilogramov. Težave, ki jih je imela tudi Nina.

Pred začetkom kure s Hepafarjem se je odločila in odšla na odvzem krvi, saj je želela imeti trden dokaz, da izdelek deluje. Vrednosti niso bile vzpodbudne.

V strahu šla na ponoven odvzem krvi

Po 1 mesecu razstrupljanja z izdelki Hepafar je Nina odšla na ponoven odvzem krvi, v strahu, da se vrednosti niso popravile. Vendar jo je čakalo prijetno presenečenje: krvne maščobe je spravila v normalne vrednosti, obenem pa se lahko pohvali še z drugimi dosežki, ki se bolj kot na teži poznajo na lepši oblikovanosti postave. Izgubila je nekaj centimetrov okoli pasu in bokov, znižala pa je tudi telesno težo.

Krvni izvidi normalni, zmanjšala se je tudi teža

»Po 1 mesecu razstrupljanja s Hepafarjem opažam velike spremembe, tudi pri počutju. Imam veliko več energije. Po službi nisem utrujena. Tako popoldan postorim marsikaj, kar sem do zdaj odlašala in prelagala na vikend. Vsak večer se tudi redno gibljem. Lažje zaspim, spanec je miren in kakovosten.«

»Tudi prebava se mi je uredila. Posledično tudi nimam več občutka napihnjenosti trebuha, ki sem ga pred tem imela,« je opisala spremembe, ki jih je čutila že po 1-mesecu razstrupljanja s Hepafarjem.

Nina tudi vam priporoča Hepafar, če ..

»Priporočam ga vsem, ki se počutite utrujene, nemočne, preobremenjene. Predvsem pa Hepafar priporočam vsem tistim, ki želite izgubiti odvečno težo. Verjamem, da so zdrava, čista jetra osnova za dobre rezultate.«

Slovarček izrazov:

JETRA - so zelo velik in pomemben organ, ki jih imenujemo kar kemična tovarna v telesu, saj opravljajo več kot 500 različnih kemijskih reakcij. Zelo pomembna naloga jeter je razstrupljanje in izločanje strupenih snovi iz telesa.

ZAMAŠČENOST JETER - stanje, ko se v jetrnih celicah prične kopičenje maščobe. Zamaščenost jeter je resno stanje, zaradi katerega jetra ne delujejo pravilno, kar lahko vodi v hujša bolezenska stanja.

NEALKOHOLNA ZAMAŠČENOST JETER - Kljub vsesplošnemu prepričanju, je prekomerno uživanje alkohola šele na tretjem mestu najpogostejših vzrokov za bolezni jeter. Na prvem mestu sta zagotovo prekomerno uživanje hrane in premalo gibanja, kar se odraža kot kopičenje odvečnih kilogramov, visoka raven holesterola in maščob v krvi ter inzulinska rezistenca. Pogost vzrok za nealkoholno zamaščenost jeter je tudi redno uživanje zdravil (v jetrih se namreč presnavlja večina zdravil).

JETRNI TESTI - so laboratorijske preiskave, s katerimi ugotavljamo koncentracije različnih snovi v krvi (serumu) iz katerih lahko določimo motnje ali odstopanja od normalnega delovanja jeter. 

Izbrani izdelki za vas