Nina Vatovec: "V 14 dneh mi je uspelo!"

Nina Vatovec je 42-letna Ljubljančanka, ki je svojo kariero posvetila gostinstvu. V lokalu, kjer dela, vedno sprejema svoje goste z nasmehom na obrazu. Njeno delo pa ni vedno tako rožnato. Ker veliko stoji na nogah, ji je to že pokazalo zobe. Hiter tempo življenja pa je zlasti po rojstvu hčerke pustil še eno posledico: odvečne kilograme, ki se jih ni uspela znebiti. 

image

»Zaradi narave mojega dela so mi začele zatekati noge, kasneje pa tudi roke,« se spominja težkih dni, ko je zjutraj s težavo vstala in opravljala delo, ki jo sicer navdušuje. Hlače so šle vse težje »gor«, nenehno jo je spremljal občutek, kot bi pojedla žogo ali pa bila znova noseča, pove v smehu.

Ninina največja težava, ki se je kazala v obliki napihnjenosti, zatečenosti in nezmožnosti izgube kilogramov, je bilo zastajanje odvečne vode v njenem telesu. To je precej pogosta težava, saj se z njo bori skoraj vsaka druga ženska.

»Danes oblečem hlače, ki sem jih nazadnje pred 10 leti!«

Nina je želela težavi narediti konec. »Po naključju sem dobila v roke drenažni napitek WaterOut Strong in odločila sem se, da preizkusim.« In rezultat? »Znebila sem se odvečne vode in tudi nekaj kilogramov. Zdaj lahko oblečem hlače, ki sem jih nazadnje nosila pred 10 leti!« pove presrečna Nina.

»Zmanjšal se mi je obseg bokov in nog!«

»Počutim se fantastično, nisem več zatečena in napihnjena, zmanjšal se mi je obseg bokov in spodnjega dela nog. Moje noge so zdaj lažje, uredila se mi je tudi prebava. V zelo kratkem času sem prišla do super rezultata, približno v 14 dneh. Moje težave so izginile z WaterOut Strong, redno ga uporabljam tudi zdaj, saj mi je okus maline izvrsten

Zakaj je Nini uspelo?

Odvečna voda v telesu je znak preobremenjenega limfnega sistema, ki je zaslužen za vse od nastajanja maščob, posledično pridobivanja kilogramov (v primeru pravilnega delovanja pa izgube kilogramov), pa vse do napihnjenosti in zatekanja.

Po domače rečeno, če limfni sistem ne deluje pravilno, je tudi črpanje vode iz telesa oslabljeno. In takrat se začnejo kopičiti toksini. Ni težko uganiti, da na naš limfni sistem najslabše vplivajo prazniki, zabave, vsakodnevni stres, alkohol in cigarete.

Nina je za rešitev uporabila WaterOut Strong, ki ima izboljšano formulo in prinaša izjemne učinke pri hujšanju. Učinke boste čutili že v 10 dneh, uplahnila bo napihnjenost, tudi svoje najljubše hlače boste lahko znova normalno zapeli.

Učinek bo dolgotrajnejši, saj boste izločili odvečno vodo in s tem toksine, ki so zaslužni za kopičenje maščobnih oblog na zadnjici in bokih.

Nina priporoča WaterOut Strong vsem, ki imate podobne težave:

  • vam zastaja voda
  • imate odvečne kilograme, ki se jih ne morete znebiti
  • se vam nabira maščoba na zadnjici in bokih

WaterOut Strong dokazano pospešuje izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa za kar 27 odstotkov, za kar 60 odstotkov pa zmanjša napihnjenost in zabuhlost