Nina Vatovec: "V 14 dneh mi je uspelo!"

Ljubljančanka Nina Vatovec je 42-letnica, ki je svojo kariero posvetila gostinstvu. V lokalu, kjer dela, z dobro voljo in kavo osrečuje goste, no, njeno delo pa ni vedno tako rožnato. Ker veliko stoji na nogah, ji je to pokazalo zobe. Hiter tempo življenja pa je zlasti po rojstvu hčerke pustil še eno posledico: kilograme, ki se jih ni uspela rešiti. 

image

»Zaradi mojega dela so mi začele zatekati noge, pozneje tudi roke,« se spominja težkih dni, ko je s težavo vstala zjutraj in opravljala delo, ki jo sicer navdušuje. Hlače so šle vse težje »gor«, nenehno jo je spremljal občutek, kot bi pojedla žogo ali pa bila znova noseča, pove v smehu.

Težava v Nininem telesu, ki se je kazala v obliki napihnjenosti, zatečenosti in nezmožnosti izgube kilogramov, je bilo zastajanje odvečne vode. Gre za precej pogosto težavo, z njo se bori skoraj vsaka druga ženska.

»Danes oblečem hlače, ki sem jih nazadnje pred 10 leti!«

Nina je želela težavi narediti konec. »Po naključju sem dobila v roke izdelek WaterOut z XXL močjo, odločila sem se, da preizkusim.« In rezultat? »Znebila sem se odvečne vode in tudi nekaj kilogramov. Zdaj lahko oblečem hlače, ki sem jih nazadnje nosila pred 10 leti!« pove presrečna Nina.

»Zmanjšal se mi je obseg bokov in nog!«

»Počutim se fantastično, nisem več zatečena in napihnjena, zmanjšal se mi je obseg bokov in spodnjega dela noga, uredila se mi je tudi prebava. V zelo kratkem času sem prišla do super rezultata, približno v 14 dneh. Moje težave so izginile z WaterOut, ki ima XXL moč, redno ga uporabljam tudi zdaj, saj mi je okus maline izvrsten

Zakaj je Nini uspelo?

Odvečna voda v telesu je znak preobremenjenega limfnega sistema, ki je zaslužen vse od nastajanja maščob, posledično pridobivanja kilogramov (v primeru pravilnega delovanja pa izgube kilogramov), pa vse do napihnjenosti in zatekanja.

Po domače rečeno, če limfni sistem ne deluje pravilno, je tudi črpanje vode iz telesa oslabljeno. In takrat se začnejo kopičiti toksini. Najhujši dnevi za naš limfni sistem so prazniki, zabave, stresni vsakdani, alkohol in cigarete.

Nina je za rešitev uporabila WaterOut z XXL močjo, ki ima izboljšano formulo in prinaša XXL učinke pri hujšanju. Učinke boste čutili že v 10 dneh, uplahnila bo napihnjenost, tudi hlače boste znova lahko normalno zapeli.

Učinek bo dolgotrajnejši, saj boste izločili odvečno vodo in s tem toksine, ki so zaslužni za nastanek maščobnih oblog na zadnjici in bokih.

Nina priporoča WaterOut z XXL močjo vsem, ki imate podobne težave:

  • vam zastaja voda
  • imate odvečne kilograme, ki se jih ne morete znebiti
  • se vam nabira maščoba na zadnjici in bokih

WaterOut dokazano pospešuje izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa za kar 27 odstotkov, za kar 60 odstotkov pa zmanjša napihnjenost in zabuhlost