Niso mogli verjeti! Rezultati so bili vidni že v prvem tednu!

Nimate časa čakati, da bi diete začele delovati? Hočete takojšnje rezultate? Nina, Urška in Lado so bili prav taki kot vi. Čeprav so bili sprva zafrustrirani in sumničavi, so vseeno upali, da jim bomo pomagali. In že prvi teden so bili prepričani. Niso mogli verjeti, kaj so dosegli! 

image

“Na teden sem izgubil po več kilogramov. Zmanjkalo mi je lukenj na pasu! To je Uspeh z velikim U!”

—Lado

 “Končno lahko spet nosim krilo, za katerega sem mislila, da ga nikoli več ne bom mogla obleči!”

—Urška

“Čeprav sem bila najprej skeptična, sem se odločila, da bom poskusila. Zdaj lahko oblečem hlače, ki sem jih kupila 10 let nazaj, in povrnilo se mi je veliko samozavesti.”

—Nina

Kako jim je uspelo

Nina, Urška in Lado niso storili ničesar posebnega. So taki kot vsi ostali. Hodijo v službo, imajo otroke, skrbi in skrite želje.

Da, trudili so se, da bi zdravo jedli, ampak nihče ni šel v ekstreme. Brez stradanja. Brez pretiravanja z vadbo. Brez odrekanja najljubši hrani. Samo zdrava pamet in taktike, ki se jih vsi poslužujemo, ko poskušamo povrniti telo v dobro formo.

Kaj je bil torej ta ključni preobrat? Kaj je spremenilo njihovo telo do te mere, da jim je uspelo shujšati v tako kratkem času v 30-ih, 40-ih in 70-ih letih?

Ta dva čudeža:

-          WaterOut napitek, ki zmanjša obseg pasu in spodbudi izločanje vode za 27%

-          AdipoSlim capsule, ki pospešijo kurjenje maščob za 33% in preprečujejo kopičenje maščobe v telesu

Ta dva Slimmium proizvoda sta znana po hitrih rezultatih. Če ju uživamo naenkrat, lahko spremenimo telo v 1 mesecu. Učinek je opazen že od prvega tedna, lahko pa jih varno uporabljamo tudi daljše obdobje, če želimo izgubiti več kilogramov.

Znanstveno dokazano: skrivnost njihovega uspeha

Najhitrejši možni učinki

Dejstvo: Naš limfni sistem je večkrat preobremenjen zaradi hormonov, stresa in slabih diet.

Dejstvo: Posledica tega je zadrževanje vode. Naše telo zadržuje toksine in odvečno vodo, kar izgleda kot da smo se zredili. 

Dejstvo: Na tej stopnji je izredno težko izgubiti kilograme zato, ker sta naš limfni sistem in jetra preobremenjena.

Dejstvo: Izgubljanje odvečne vode je najhitrejši način za hujšanje na začetku diete.

Dejstvo: WaterOut napitek je zasnovan tako, da iz vašega sistema izloči odvečno vodo in toksine. To sproži takojšnjo izgubo kilogramov in omogoči hitrejšo in preprostejšo izgubo kilogramov.

Poleg različnih močnih naravnih očiščevalnih sredstev WaterOut napitek vsebuje patentirano sestavino Cacti-Nea.

Klinična raziskava je pokazala, da so v primerjavi s kontrolno skupino, ljudje, ki so uporabljali sestavino Cacti-Nea, izločili do 27% odvečne vode. 80% uporabnikov je bilo zadovoljnih z rezultati.  

Najpomembnejša skrivnost presnove maščob

Dejstvo: Imamo 2 tipa maščob: rjavo maščobo in belo maščobo. Čeprav rjava maščoba predstavlja samo 1,5% telesne teže, je nujno pomembna za optimalno presnovo maščob.

Dejstvo: Presnovo maščob lahko pospešimo s stimulacijo rjavega maščobnega tkiva.

Dejstvo: Endokrinolog Dr. Med. Aaron Cypess je dokazal, da lahko z aktivacijo rjavega maščobnega tkiva porabimo do 2-krat več kalorij kot običajno.  

Dejstvo: AdipoSlim capsule so zasnovane tako, da stimulirajo rjavo maščobno tkivo in s tem pospešijo metabolizem maščob za 33%. S tem posebnim sinergičnim učinkom, lahko zmanjšajo rjavo maščobno tkivo do 50% in preprečijo shranjevanje maščobe v telesu.  

2x WaterOut + AdipoSlim = Quick Slim

Združite WaterOut napitek s kapsulami AdipoSlim in dobili boste najboljšega zaveznika za hitro izgubo kilogramov. Združili smo jih v paketu Quick Slim -  s tem paketom lahko dobite prav take rezultate kot Nina, Uršula in Lado.

Ste pripravljeni? Poskusiti ni greh