Se počutiš, kot bi bila stara 50 let ... čeprav nisi?

Budilka zazvoni. 7.00 zjutraj. S težavo vstaneš in se zgroziš ob pogledu v ogledalu. Popolnoma brez energije, s podočnjaki do ..., poseben dodatek naredijo še suha koža in novi kilogrami ter celulit, ki rastejo kot gobe pod dežju. Kot bi bila stara 50 let ali več ... Prime te, da bi kar zakričala!

image

No, to še ni vse. Čeprav se držiš stroge diete, na tvojem krožniku se znajde celo prepečenec, se kilogrami samo nabirajo. Tvoja presnova je počasna kot polž.

Dodatno naredi še stres; šef v službi pričakuje, da boš za pisalno mizo dobesedno prespala, doma je cel kaos, ki ga popestri še otroški smeh. Ne gre več. Enostavno ne gre več. Izmučena si od stresa.

Koža, ki je nekoč sijala, je danes suha, na njej se pojavljajo mozoljčki, ki jih kljub mejkapu ne moreš skriti. In ta celulit! Limfa, ki je nekoč delala kot švicarska ura, je danes prepočasna, da bi lahko obvladala dogajanje okoli tebe. Nohti se ti nenehno lomijo, dobesedno cvetijo, tvoja kozmetičarka pa je že popolnoma obupana.

Ponoči te je povozil vlak

Tudi ti že obupuješ. Čeprav se vsak dan v posteljo odpraviš ob zgledni uri, se zjutraj zbudiš, kot bi te povozil vlak. Brez energije, koncentracije in fokusa. Samo še vikend te lahko reši, si prepričana.

Ali te vikend lahko resnično reši, ne vemo, vemo pa, da ti bosta izdelka ALL IN A DAY Multivitamin za ženske in Slimmium WaterOut dala novo energijo in tvojemu telesu dala znova podobo, ki jo poznaš.

NAHRANI svoje telo, ko si na dieti

ALL IN A DAY Multivitamin za ženske vsebuje vsa hranila v idealnem razmerju, ki jih potrebuje sodobna ženska. Poskrbi za splošno dobro počutje, dobro energijo doma in v službi, koncentracijo in fokus. Poskrbi tudi za zdravo hujšanje - če si na rigorozni dieti, v svoje telo vnašaš manj hranil in s tem ropaš svoje telo tistih sestavin, ki jih nujno potrebuje. Z ALL IN A DAY Multivitamin v telo vneseš vse, kar potrebuje - tudi, ko hujšaš. Olajšaš si hujšanje!

Odženi stres in občutek tesnobnosti!

Če si pod stresom, zagotovo poznaš tudi občutek tesnobnosti. Občutek, ko si vkleščena v svoje telo, v svoje strahove, je neprijeten in lahko vodi v hujše zdravstvene težave. Patentirana sestavina Serenzo™ v izdelku niža tudi tesnobnost ob vsakodnevnem stresu, zato ga priporočamo vsem ženskam, ki so pod stresom.

Znova si želiš čvrsto kožo in močne nohte!

S pomočjo vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki jih vsebuje, skrbi za mladosten videz ter upočasnjuje staranje. Vitamini skupine B zagotavljajo čvrsto kožo in trdne nohte.

Dokazan shujševalni učinek + učinek na zmanjšanje celulita

Slimmium WaterOut s patentirano učinkovino CactiNea klinično dokazano za 27% poveča izločanje odvečne vode in tako znova odpre oslabljen limfni sistem, zaradi katerega ne moreš shujšati tudi če ješ samo prepečenec. S tem pospeši izločanje vode ter toksinov iz telesa, ki skrbijo za nalaganje kilogramov in celulita. Poleg dokazanega shujševalnega učinka ima WaterOut tudi vpliv na zmanjšanje celulita.