Odštevanje do kopalk: 6 načinov za pripravo na sezono kopalk

Mi že komaj čakamo na prvi letošnji skok v najljubše kopalke in morje! Ste pripravljene? Mi si bomo pomagali s spodnjimi triki.

image

Izboljšajte svojo držo

Dobra drža je najhitrejši in najpreprostejši način, kako ste lahko v trenutku videti boljše – in nekaj kilogramov vitkejše v svojih najljubših kopalkah. Ravno držo trenirajte doma pred ogledalom.

Začnite kuriti maščobo!

V tednih pred dopustom so vse naše misli usmerjene na kopalkah. Bomo letos videti super? Nam bodo poletne načrte prekrižale maščobne zaloge, ki so se tako pridno nalagale celo zimo? Vaša postava je namreč odraz tega, kar ste počeli skozi leto. Če časa ni bilo, vam priporočamo paket Kurjenje maščob 24/7, s katerim boste med gibanjem in mirovanjem uspešno kurili maščobne zaloge. Rezultati so presenetljivi, zato začnite še danes!

Počepi + ananas = prava kombinacija!

Za zadnjico in stegna priporočamo počepe. Noge razširite v širini ramen, nato pa se spustite proti tlom, kot bi se želeli usesti na neviden stol. Naredite 3 kroge po od 8 do 12 ponovitev.

Za maksimalne rezultate na dan, ko boste telovadili, po obroku spijte napitek z okusom ananasa BootBurn ACTIVE, ki bo še pospešil kurjenje maščob. Učinek boste čutile, saj bo napitek dvignila vašo notranjo temperaturo in tako telo prisilila v topljenje maščob.

Kot bi pojedli manj ...

Če želite hitre rezultate, potem morate zmanjšati vnos kalorij. Tisti krompirček, ki si ga vsak teden privoščite, preskočite in ga nadomestite z zelenjavo. Iz svojega jedilnika izločite tudi bel kruh, testenine iz bele moke in preostala živila ter, seveda, sladkor. Ta hrana samo še povečuje vaš apetiti.

Ker se tudi me ne moremo vedno upreti krompirčku, si pomagamo s Slimmium kapsulami, ki dokazano zmanjšajo vnos kalorij za več kot 50%. Za prave rezultate je nujno vsakodnevno uživanje kapsul, s katerimi se telo odzove, kot bi pojedlo pol manj.  

Napolnite se z vlakninami

Vlaknine so alfa in omega med hujšanjem – z njimi dosežemo daljši občutek sitosti in preprečimo tiste grozne napade lakote, ki so rezervirani za večere.

Pomagajte si z napitkom PsylliSlim, ki ukroti željo po hrani in pospeši prebavo. Vse za vitkejši pas in enostavno izgubo kilogramov!

Odpravite napihnjenost

Z redno hrano, ki vsebuje veliko vlaknin, se boste znebili občutka napihnjenosti. Bodite pozorni in spijte dovolj vode ter bodite vztrajni. Na učinke s hrano je potrebno nekoliko počakati.

Za čim hitrejše rezultate, ki vam lahko odnesejo tudi 5 kilogramov, priporočamo paket PsylliSlim + WaterOut. Odpravi napihnjenost, celulit, odvečno vodo in prepreči lakoto!