Voda v telesu: težava pred sezono kopalk

Dolgo časa je veljalo prepričanje, da voda v telesu zastaja le nosečnicam in starejšim ljudem. Danes vemo, da lahko zastaja prav vsem. Prepoznate simptome te nadležne težave? Rešite se je še pred poletjem in samozavestno pokažite svoje obline!

image

Če uživate (pre)slano hrano, dolgo stojite na mestu, vas pestijo hormonske spremembe, premalo pijete vode in vam manjka časa za gibanje, imate najverjetneje težave z zastajanjem vode.

Težave, ki jih prinaša odvečna voda

Zastajanje vode ima številne posledice, svoj pečat pušča tudi na telesni teži. Če vam zastaja voda v telesu, vam ne bo pomagalo niti redno in zdravo prehranjevanje – zastajanje vode se bo pokazalo v obliki zabuhlosti, zatekanja gležnjev, obraza in rok ter odvečnih kilogramih.

Prebava se upočasni in je neurejena, kar pomeni slabo porabo kalorij. Slaba poraba kalorij pa pomeni dodatne kilograme in maščobne blazinice na predelih, ki bi jih poleti radi samozavestno pokazali.

Zamaščena jetra pomenijo nabiranje nevarne visceralne maščobe, ki prizadene predvsem predel okoli trebuha. Pred njo niso varni ne ženske niti ne moški. Jetra nenehno presnavljajo maščobo in strupene snovi – če so zamaščena, se ukvarjajo le s čiščenjem in z izločanjem toksinom, ne pa tudi s porabo kalorij.

Oslabljena mišična regerenacija prinaša manjšo porabo kalorij, kot bi jo lahko.

Izločite 27% odvečne vode iz telesa

Težave z zastajanjem vode v telesu ima po mnenju strokovnjakov kar 30 odstotkov svetovne populacije. Dobra novica pa je, da se jih lahko rešimo. Da bi se je znebili in še pred sezono kopalk preprosto izgubili nekaj kilogramov, si lahko pomagate z napitkom WaterOut, ki prinaša naravno drenažo za ekspresno izgubo kilogramov.

WaterOut dokazano zniža raven odvečne vode v telesu za 27%, z njim pa boste telo pripravili na uspešno hujšanje. Klinična študija je pokazala, da so uporabniki po uspešno prebrodeni prvi fazi hujšanja, med katero je potrebno odvajanje odvečne vode, čiščenje jeter in prebavnih poti, pozneje z lahkoto izgubljali nezaželene odvečne kilograme.

Zakaj je pomembno izločiti odvečno vodo iz telesa?

Hujšanje z vodo polnim telesom, obremenjenimi jetri in s slabo prebavo bo vedno obsojeno na neuspeh. In to ne glede na to, kako se ga boste lotili. Z izgubo odvečne vode v telesu najhitreje shujšate – poleg izločanja strupov pa bo WaterOut vaše telo znova postavilo v optimalno ravnovesje. Izboljšalo se bo vaše počutje, lažje boste izgubili odvečno maščobo. Ko je telo razstrupljeno, lažje nadaljujete s hujšanjem.

Kaj lahko pričakujete od napitka WaterOut?

  • Ekspresno izločanje odvečne vode v telesu za 27%
  • Preprostejšo izgubo kilogramov
  • Odličen okus maline
  • Zmanjšanje zabuhlosti in zatečenosti
  • Zmanjšan obseg meč in gležnjev
  • Dokazano olajšanje občutka težkih nog

WaterOut deluje zaradi 6 izjemnih učinkovin

Patentirana učinkovina CactiNea™, tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja pomagajo izločati odvečno vodo iz telesa, spodbuja čiščenje jeter in prebavnega trakta. Kombinacija naravnih mešanic pripravi vaše telo na popoln začetek izgubljanja odvečnih kilogramov.

Izkoristite otvoritveno GRATIS dostavo na WaterOut! Pohitite, GRATIS dostavo lahko izkoristite samo do 31. 3. 2017 do 23:59!