Okusa leta, s katerima boste najhitreje shujšali

Poznate česnovo dieto - tisto, pri kateri jeste velike količine česna? V bistvu sploh ne izgubljate teže, ste pa zato od daleč videti vitkejši. Mi vas ne vabimo v česnovo dieto in tudi od blizu boste videli vitkejši. Okusa leta sta malina in mango, najhitrejša napitka za hujšanje pa malinov WaterOut XXL in mangov BootBurn ACTIVE XXL.

image

Ko ljudje hitro shujšajo, so običajno prvi komentarji: Mah, saj to niso pravi kilogrami, to je samo voda! Zveni precej slabšalno, kajne? Ampak če bi bil kdo v koži tistega, ki je »izgubil samo vodo«, bi vedel, kakšno olajšanje ta izguba prinese – in to čez noč. Tu namreč ne gre za običajno vodo, ampak tisto odvečno, stoječo vodo, ki vsem, ki hujšajo, preprečuje doseči zaželeno težo. 

Rešite se odvečne vode, začnite hujšati

Ko govorimo o odvečni vodi, govorimo o pojavu, ki se navzven kaže v obliki zatečenosti, zabuhlosti, slabega počutja v lastni koži, pomanjkanja energije.

Ko se rešimo odvečne vode, odstranimo iz telesa tudi precej toksinov, ki obremenjujejo jetra. Tako razbremenjena jetra lahko nemoteno skrbijo za presnavljanje maščob, kar je tudi ena izmed njihovih številnih nalog. To pomeni, da ne bo več v ospredju skladiščenje maščob, ampak njihovo kurjenje za energijo.

Vrata za izgubljanje kilogramov so tako na stežaj odprta. Ta vrata odpira WaterOut z XXL močjo, ki poskrbi za naravno drenažo telesa in razbremenitev limfnega sistema, ne da bi telo oropal dragocenih mineralov. XXL moč črpa iz kar osmih naravnih učinkovin: patentirane oblike opuncije CactiNeaTM regrata, sarsaparile, javanskega čaja, peteršilja, artičoke, pegastega badlja in ekstrakta lista vinske trte.

Edini stranski učinek? Manjša izraženost celulita zaradi boljše prekrvavitve.

 Pospešite porabo kalorij, skurite maščobo

WaterOut XXL vam bo tlakoval pot za izgubljanje kilogramov, zdaj pa morate samo še kovati železo, dokler je vroče – torej izkoristiti pripravljenost telesa, da se znebi toksinov in vsega odvečnega.

Nastopil je čas za švicarsko inovacijo BootBurn ACTIVE z XXL učinkom. Vsebuje najčistejšo obliko učinkovine L-karnitin, ki poskrbi, da naše telo maščobo izkoristi za energijo in ne za maščobne zaloge. Tako med gibanjem porabljamo kalorije 5-krat hitreje in imamo 5-krat več energije. Zato se za hujšanje ne bo treba več »matrati«, saj boste učinek 100-minutne vadbe dosegli v pičlih 20 minutah.

Maščobe pa ne boste izgubljali samo med telovadbo, ampak še ure po njej. BootBurn ACTIVE XXL vsebuje naravne učinkovine, ki so znane po tem, da povišajo notranjo temperaturo in dvigujejo raven energije: kofein, gvarano, zeleni čaj in mate čaj. Tako pospešeno porabljate kalorije tudi ko gledate televizijo!

XXL učinek pa doseže z dvema dodatnima sestavinama. Prva je ekstrakt papaje, ki vsebuje encim papain, znan po tem, da pomaga našemu telesu bolje izkoristiti beljakovine iz hrane. Bolj kot so beljakovine (v obliki osnovnih gradnikov aminokislin) dostopne našemu telesu, lažje jih uporabi za regeneracijo in mišice na račun maščobe.

Druga dodana sestavina pa so vitamini B-kompleksa, ki so nujno udeleženi v zapletenem procesu razgradnje maščob, obenem pa so tudi nepogrešljivi pri pridobivanju energije iz vsakega grižljaja hrane, ki ga damo v usta.

Naj se leto začne z novima okusoma in novimi oblinami! Izberite Kick Start paket.