Olga: Tisti, ki me poznajo, ne morejo verjeti, da sem to jaz.

45-letna Olga Ocepek iz Velenja se je pred enim letom prvič srečala z mojSensiVital svetovanjem. »Na podlagi rezultatov mi je svetovalka v Sensilab trgovini misli Zdravo svetovala popolno spremembo življenjskega sloga, več gibanja in izboljšanja prehrane,« se spominja prvega svetovanja, ki ga je opravila brezplačno.

image

Olga: Razlika je očitna

»Ni bilo diete, nobenih odrekanj, le nekatera živila sem izločila iz jedilnika in jih zamenjala z drugo, bolj zdravo alternativo. Hkrati sem razstrupila telo in ob obilici dela končno našla še nekaj časa zase. Zdaj redno hodim na kontrolne meritve. Tisti, ki me poznajo, ne morejo verjeti, da sem to jaz. Razlika je očitna, tudi kilogramov je manj,« je navdušena Olga.

Denis: Poskusil skoraj vse, nato pa ...

Za mojSensiVital svetovanje se je odločil tudi Denis Kosič, ki se je v preteklosti neuspešno boril s kilogrami. »Tri leta sem se trudil shujšati, pa mi ni z ničemer uspelo. Končno sem se odločil poskusiti nekaj novega in našel Sensilab. Svetovalci v trgovini misli Zdravo so mi svetovali Slimcut Dietstar in Slimcut Fat Burner ter kapsule ALL In A Day Kurkuma,« se Denis spominja svoje izkušnje z mojSensiVital svetovanjem.

Dobil je obširno svetovanje, njegov napredek pa se spremlja vsak mesec: »Tako tudi sam natančno vidim, kaj se dogaja z mojim telesom. Programu zaupam, ker vsakič dobim nove informacije ter se učim zdravega načina življenja in prehranjevanja.«

V prvem mesecu izgubil kar 6 kilogramov maščobe

»Zelo sem vesel super napredka: prvi mesec sem s pomočjo programa in dodatkov izgubil kar 6 kilogramov maščobe,« pri zdravem načinu življenja pa ga spodbuja tudi njegova svetovalka. To mu veliko pomeni, pravi, saj je že večkrat opustil hujšanje, saj mu je zmanjkalo motivacije.

Si želite tudi brezplačnega mojSensiVital svetovanja, ki poteka v vam najbližji trgovini Sensilab misli Zdravo?

image

Sensilab svetovalci vsakega posameznika obravnavajo celostno, svetovanje pa zajema kar 6 področij:

  • Hujšanje za ljudi, ki so poskusili praktično že vse
  • Uravnavanje hormonov na naraven način
  • Obvladovanje posledic stresa
  • Krepitev srca in ožilja na naraven način
  • Odpravljanje prekomerno razraščene kandide
  • Razstrupljanje jeter in telesa

Izbrani izdelki za vas