Osebna zgodba: premagal bolečine v hrbtenici in kolenu!

Vas bolijo sklepi? Med njimi je bil tudi g. Tone Sovinšek, ki se je odločil, da nam zaupa svojo zgodbo in pove, kako se je neznosnih bolečin v kolenu in hrbtenici rešil v samo mesecu dni.

 

image

Kadar govorimo o bolečih sklepih nemudoma pomislimo na Glukozamin. Pa veste, da obstaja tudi alternativa nove generacije, ki vplivajo na obnovo hrustanca in gibljive sklepe in s tem dokazano blažijo bolečine? 

Kdaj ste se prvič srečali z bolečinami v sklepih?

Bolečine sem prvič občutil pred nekaj leti. Najprej je to bilo čisto malo, začelo se je na morju, ko sem začutil bolečino v kolenu. Najprej sem mislil, da sem malo pretiraval s hojo, ampak bolečina ni in ni izginila. Potem se je to počasi preselilo tudi na hrbtenico in to je pripeljalo do točke, ko me je bolečina spremljala vsak dan in otežila moje življenje. Delo na vrtu in v okolici hiše me je zelo utrudilo. Moji vsakodnevni sprehodi pa so postali vse redkejši in zelo naporni. 

Ste bili pred tem aktivna oseba? Kaj ste najraje počeli?

Seveda. Zelo rad sem se sprehajal v naravi in opravljal različna dela v okolici doma. Veste, imamo tudi svoj vrt na katerem gojimo svojo zelenjavo in sem ga zelo rad obdeloval. Vendar pa je bila bolečina včasih tako huda, da tega enostavno nisem več zdržal.

Zakaj ste se odločili za uživanje izdelka FlexiForce?

FlexiForce mi je priporočila moja hčerka, ki je opazila kako bolečina v sklepih pesti moje življenje. Zanj je slišala od prijateljice, katere mama je imela z njim dobre izkušnje.

Čeprav v delovanje izdelka nisem verjel, sem ga preizkusil. Saj veste, izgubiti tako nisem imel kaj in sem ga naročil. Poklical sem na njihovo številko, na drugi strani telefona so mi prijazno svetovali. Naslednji dan sem po pošti že prejel paket, tako da sem lahko takoj začel z jemanjem kapsul. 

Kdaj ste občutili prvo izboljšanje oz. zmanjšanje bolečine?

Tiste prve učinke sem začutil nekje po mesecu dni redne uporabe. Koleno je manj bolelo, lahko sem zopet malo delal na vrtu in v okolici hiše. Najbolj sem bil vesel, da sem po delu še vedno lahko posvetil svoj čas zelo živahni vnukinji, ki je dopolnila sedaj stara dve leti. Sedaj se skupaj z dedijem lovi in igrava skrivalnice. Prav zabavno je!

G. Tone, kako bi rekli, da je izdelek FlexiForce doprinesel h kvaliteti vašega življenja?

Najbolj sem vesel, da lahko sedaj brez bolečin v kolenu opravljam delo, ki me izjemno veseli. Prej sem od bolečin obsedel na kavču in sem vedno manj časa preživljal v naravi. Sedaj pa lahko rečem, da mi je izdelek FlexiForce pomagal, da se je moje življenje in vsakodnevna aktivnost vrnila. Veste, najhujši je občutek, ko ti bolečina omeji gibanje in začutiš, da ne zmoreš več. Letos sem sam prekopal ves vrt in s ponosom žanjem sadove svojega trdega dela in to brez bolečin v hrbtenici.

Zagotovo pa mnoge zanima, ali je izdelek FlexiForce preprost za uporabo?

Moram vam povedati, da je FlexiForce izjemno preprost za uporabo. Izdelek se nahaja v obliki kapsul, ki jih enostavno zaužijemo s kozarcem vode. Kadar pa se soočamo z bolj izrazitimi bolečinami sočasno uporabimo še FlexiForce hladilni gel. Pri nas doma ga imamo vedno na zalogi kot del prve pomoči. Je izjemno prijetnega vonja in ne masti kože. FlexiForce hladilni gel nanesem kadar me bolijo mišice ali pa se zbudim z bolečinami v vratu ali »heksenšusom«, kot mu rečemo pri nas. FlexiForce gel  v trenutku hladi prizadeto mesto in tako omili bolečine na predelu nanosa.

Ali bi Sensilab FlexiForce priporočili tudi ostalim?

Seveda. Osebno lahko rečem, da izdelek FlexiForce priporočam prav vsem, ki imajo podobne težave. Iz srca ga priporočam prav vsem, ki se soočajo z bolečinami v sklepih, pa naj si bo to v kolenih, kolkih ali hrbtenici. Če je pomagal meni, bo zagotovo tudi njim.

G. Tone, hvala vam za izjemno prijeten pogovori. Želimo vam še veliko let brez bolečin!

Malenkost. Hvala vam!