Zakaj morate jesti papain, če želite kuriti maščobo

Če skrivate maščobni pas okoli bokov pod črno majico, saj se ga nikakor ne morete znebiti, imamo rešitev za vas, na katero prisegajo tudi strokovnjaki: encim papain! Razkivamo, kje vse se skriva za čudežnim encimom, ki preverjeno kuri maščobe. 

image

Papain je encim, ki ga naše telo ne more proizvesti, zato ga moramo, sploh če želimo shujšati, vnesti s hrano oziroma pijačo.

Papain je cisteinska proteaza, kar pomeni, da ima moč razbiti ogromne beljakovinske molekule na manjše delce, topne molekule, imenovane peptoni.

Zakaj je to pomembno? Ker papain s to močjo pospešuje metabolizem, ki je nujen pri hujšanju in kurjenju maščob ter preprečuje nastanek novih!

Ne le to – uspešno pomaga tudi v boju proti celulitu!

Papaja tako že dolgo ne velja samo kot sadež, ki je sladek, prijetnega okusa in čudovite barve. Velja za odličen diuretik in antioksidant, ki vsebuje ogromno količino vlaknin in zelo malo kalorij. Vsebuje tudi malo abecedo vitaminov in mineralov, vse od vitamina A, C in B, kalcija, železa in fosforja.

Papain najdete tudi v novem, izboljšanem topilcu maščob BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ki vsebuje poleg papaina še 12 ostalih naravnih sestavin, ki dokazano kurijo maščobe.

Med njimi tudi gvarano, ki je znana po tem, da zaradi termogenega učinka pomaga pri kurjenju maščob. Vitamini B-kompleksa so udeleženi pri presnovi maščob, torej tudi pri tem, kako lahko naše telo učinkovito porabi maščobe.

Vsebuje tudi zeleni čaj, ki blokira absorpcijo maščob in čaj mate, ki prispeva k razgradnji maščob, torej tudi preprečuje njihovo kopičenje.

Izkoristite ekskluzivno akcijo, ki smo jo pripravili in začnite topiti maščobe še danes!