Prazna košarica?
Verjetno zato, ker si še niste ogledali naše najnovejše ponudbe
Sensilab za svoje spletne strani uporablja piškotke, ki ne shranjujejo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so morda že nameščeni. Z nadaljevanjem uporabe naših spletnih strani soglašate z njihovo uporabo.
Kontaktirajte nas prek spleta ali pokličite na 0590 82 770
100% garancija na zadovoljstvo
Brezplačna dostava nad 49,99 €
Poletje je v znamenju živo rdeče barve in slastnih paradižnikov. Izkoristite jih za pripravo domače juhe!
Sestavine:
7 domačih paradižnikov
500 ml vode
2 žlici repičnega olja
2 žlici bio kokosovega sladkorja Vegalife
3-4 stroke česna
lovorov list
ščepec soli, timijana, rožmarina in bazilike
peteršilj
konopljina luščena semena
Priprava:
Kozico segrejemo, dodamo repično olje in kokosov sladkor ter pustimo, da ta karamelizira. Hitro dodamo razpolovljen paradižnik, ga začinimo, dodamo česen in po nekaj minutah prelijemo z vodo. Pustimo, da se sestavine zmehčajo in kuhamo še 10-15 minut. Odstavimo in zmešamo s paličnim mešalnikom. Okrasimo z balzamičnim kisom, s svežim peteršiljem in po okusu s semeni jedilne konoplje.
Izbrani izdelki za vas
Morda bi vas zanimalo