misliZdravo

Pijača, ki uničuje maščobo na zadnjici in stegnih

5. maj. 2017

Kozarec te pijače, ki jo lahko spijete že pred zajtrkom, bo stopil maščobo še preden se boste zavedali. Prepričajte se o njenih učinkih!

Misija: topljenje maščob

Zagotovo ste že slišali za hrano, ki topi maščobo. To je hrana, ki pomaga pri prebavi, stimulira metabolizem in se bori proti zastajanju vode. Najboljša hrana za boj proti maščobam je pravzaprav sadež, ki ga lahko kupimo v vsaki trgovini – ananas.

Ananas topi maščobo, zavira potrebo po sladkanju ...

Ananas, ki ga mnogi imenujejo kar za kralja med sadeži, ki kurijo maščobo, vsebuje t.i. bromelain, ki pospešuje razgradnjo beljakovin na manjše delce, razgrajuje maščobne blazinice in zavira tek. Pospešuje tudi metabolizem in preprečuje napihnjenost. Zato strokovnjaki priporočajo, da ga uživate po obroku. Poleg tega pa ima tudi učinek diuretika in anticelulitno funkcijo. Ker vsebuje tudi nekaj sladkorja, pa bo nadomestil potrebo po sladkanju.

Stopite maščobo z enim napitkom

Vse te super sestavine in učinkovine, ki jih ima ananas, najdete v topilcu maščob SlimJOY BootBurn ACTIVE, ki ima okus ananasa in topi kar 16% več maščobnih oblog. Še več, z njim so uporabnice izgubile kar 5-krat več teže.

Razlog je v najbolj čistem L-karnitin na svetu, inovaciji, ki so jo razvili elitni švicarski strokovnjaki. L-karnitin pripravi telo do tega, da za energijo, ki bi jo sicer črpalo iz hrane, uporabe lastne maščobne zaloge. Napitek bo pretental vaše telo, da bo mislilo, da ves čas telovadi in tako pomagal pri kurjenju kalorij in maščob tudi ob vsakodnevnih aktivnostih. To pomeni, da bomo z napitkom hujšali veliko hitreje!

Naredite ta trik

BootBurn ACTIVE bo imel največji učinek, če ga popijete po obroku, saj boste tako pospešili metabolizem in dosegli maksimalno kurjenje maščob ter kalorij

Želita ekstra dobre rezultate?

Da bi se maščobnih oblog lotiti kar se da celostno, priporočamo BootBurn ACTIVE v kombinaciji s SlimJOY WaterOut, ki vam bo ob pomoči ananasa pomagal izločiti odvečno vodo iz telesa. S pomočjo SlimJOY WaterOut boste osvežili tudi delovanje limfnega sistema in se poslovili od celulita. Ste vedeli, da t.i. vodna teža (napihnjen in zabuhel videz) ustvari videz še večje debelosti kot pa dejanska maščoba? 

Izločite odvečno vodo, skurite maščobe, izgubite prve kilograme že v nekaj dneh in – Bikini postava do poletja!