Pijače, ki jih piješ vsak dan, pa ne veš, da se zaradi njih rediš!

Vsak dan jih piješ, v njih uživaš, no, ne veš pa, da ravno one puščajo svoj davek na tvoji postavi. Predstavljamo 5 pijač, ki potihem redijo, pa tega sploh ne veš. 

image

Vsi jih obožujemo, le malokdo pa ve, da nam uničujejo vitko postavo.

Smothie: mešanica, ki ni tako zelo nedolžna, kot se zdi

Če dan začneš s smoothieji, pozor! Zelo so zdravi, polni vitaminov in – žal tudi kalorij. Vsebujejo ogromno sadnega sladkorja, kar pomeni ogromno kalorij.

Svetujemo, da ga popiješ zjutraj in ne v popoldanskih urah. Vmešaj si grški jogurt ali mleko, manjšo količino sadja in zdrave maščobe.

Kava: namesto užitka, kup kalorij

Ko smo v službi, se nam vedno ne da skuhati kavo (če imaš v službi kuhinjo), zato šibamo do kavnih avtomatov in si pripravimo omamno dobro jutranjo kavo.

Resnica pa je, da je v tisti noro dobri kavi cel kup dodatkov, od sladkorja do maščob. Zato je ta kava prava kalorična bomba. Že šteješ, koliko jih spiješ na dan?

Priporočamo, da si  doma v prenosnem temperaturno odporni steklenički pripraviš kavo. Tako te kava ne bo kaznovala z dodatnimi kilogrami, ampak te bo nagradila s popolnim užitkom!

Sokovi: sladkor, sladkor in še enkrat sladkor!

Sadni sokovi res da vsebujejo sadni sladkor, a tudi ti prispevajo k pridobivanju kilogramov. Povišajo vrednost krvnega sladkorja, za povrhu pa še povečajo hrepenenje po sladki hrani in hrani, polni ogljikovih hidratov. Katastrofa na kvadrat.

Priporočamo, da sadne sokove mešaš z vodo. Poskusi tudi s pestjo oreškov, ki bodo upočasnile presnovo sladkorja.

Energijske pijače: energija, ki preide v maščobo

Energijske pijače so pijače, polne sladkorja. Morda te res predramijo, a to samo zato, ker se raven tvojega krvnega sladkorja dvigne v višave.

Priporočamo, da se ob utrujenosti raje podaš na pomirjujoč sprehod, kjer si boš nabrala dodatnih moči ... in hitro v posteljo!

Mleko brez maščob ... in novi kilogrami!

Si vedela, da običajno polnomastno mleko redi manj kot posneto mleko in mleko z manj maščobami? Trik je v tem, da mleku z manj maščob običajno dodajajo sladkor. Sladkor je sestavina, s katerim kompenzirajo izguba okusa na račun odstranjene maščobe.

Priporočamo, da si ogledaš deklaracijo na izdelku in presodiš, ali boš samo uživala ali se tudi zredila.

Če se ne moreš posloviti od njih ...

Ker vemo, kako težko se je posloviti (vsaj od nekaterih pijač), priporočamo, da hkrati uživaš še napitek WaterOut. Ali pa preprosto zgornje pijače v celoti zamenjaš z njim. Zakaj?

Napitek WaterOut pospeši izločanje odvečne vode ter s tem toksinov, ki se z zgornjimi pijačama in nezdravo hrano kar množijo. Klinične študije so dokazale, da boš z njim izločila kar za 27% odvečne vode kot sicer, znebila pa se boš tudi občutka napihnjenosti.

WaterOut poskrbi za dobesedno resetiranje limfnega sistema, s tem pa tudi za uravnavanje krvnega sladkorja, ki je zaslužen za vse napade lakote.

Z njim boš poskrbela za pravo mero hidracije in užitka (smo že omenili, da ima prijeten okus maline?), obenem pa še poskrbela, da se ti ob pitju ne bodo nalagali dodatni kilogrami.

Smo že omenili, da boš ravno z napitkom WaterOut izgubila že prve kilograme v prvih dneh in pripravila telo na uspešno kurjenje maščob