Pikniki: naj hujšanje ne prekinejo čevapi in pleskavice!

Ljudi z ozkim pasom ne bi smeli občudovati le zaradi zavidljive postave, temveč tudi zato, ker so poskrbeli za zdrava jetra. Ja, ozek pas je znak zdravih jeter, ki opravljajo svojo glavno funkcijo: kurjenje maščob in čiščenja telesa. Zdaj, ko so pikniki že v polnem teku in se na mizah redno znajdejo čevapi pa pleskavice in ostale mastne pregrehe, se morda sprašujete, kako se izogniti nabiranju kilogramov zaradi vikendaških mastnih pregreh. Tudi mi smo se in našli smo rešitev!

image

Ljudje, ki smo jih uvodoma omenjali, poznajo trik: jej vse – tudi mastno hrano, a obenem poskrbi, da bodo jetra vseeno normalno delovala.

Zakaj je pomembno, da jetra normalno delujejo?

Preprosto povedano: jetra so zadolžena za kurjenje maščob; če ta funkcija odpove, se maščobe iz jeter ne morejo izločiti. Rezultat je nabiranje maščobe okoli trebuha, t.i. visceralne maščobe, ki je izredno nevarna.

Kako si lahko pomagate?

Lahko odpoveste vse piknike in ostanete brez socialnega življenja – ali pa se jih udeležite in poveselite s prijatelji in družino. V tem primeru si pomagajte z izdelkoma Hepafar in WaterOut, ki bosta pomagala jetra opravljati nalogo št. 1 in kurila maščobo ter spodbudila izločanje odvečne vode iz telesa, ki lahko nastane tudi kot posledica pretiravanja s preslano hrano.

 

Izdelek Hepafar, ki ima že več kot 11.000 zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji, bo okrepil vaša jetra s pomočjo naravne kombinacije fosfolidov, artičoke in vitamina E. Z njim boste obnovili jetrne celice, ki so upešane zaradi stresnega vsakdanjika, ki ga spremlja tudi nezdrava in neredna prehrana, ter preprečili kopičenje maščob okoli trebuha. Pivski trebuh bo končno rekel adijo tudi vam.

WaterOut pa izboljšal delovanje limfnega sistema, s tem pa pospešil shujševalni proces. Iz vašega telesa bo izločil odvečno vodo, ki daje vtis večje teže kot maščoba. Zateklih nog se tudi z najbolj rigoroznimi dietami in najbolj intenzivni vadbami ne boste rešili. Izločiti morate odvečno vodo!

Imate celulit? Nujno preberite!

To je tudi rešitev, če imate celulit. Celulit nastaja zaradi nepravilne prehrane, premalo gibanja, stresa, tudi genov. Celulit je posledica odpadnih presnovnih produktov, ki potujejo po limfi in vodi  - ko začne ta zastajati, nastajajo drobni vozlički, ki jih že lahko zatipamo. S sedenjem stanje še poslabšamo ter povečujemo zastoj limfe in količino odpadnih produktov.

Da bi se rešili celulita, morate spodbuti delovanje limfnega sistema!

In če mislite, da težav z odvečno vodo nimate, da je to težava, ki jo imajo le naše babice, vas bo presenetil naslednji podatek: težave z zastajanjem vode v telesu ima po mnenju strokovnjakov kar 30 odstotkov svetovne populacije različne starosti, celulit pa prizadene kar 8 od 10 žensk. Vse več tudi moških!

Kdaj lahko pričakujete prve učinke?

Prve učinke lahko pričakujete že v prvih dneh, ko boste odpravili zabuhlost in zatečenost. Za optimalne učinke priporočamo vsaj 1- do 2-mesečno kuro.

Ne obupujte in živčno odštevajte dni do poletja! Paket Do uspešnega hujšanja v 2 korakih je temelj za uspešno hujšanje! V kolikor z njegovim delovanjem vseeno ne boste zadovoljni, vam v celoti vrnemo denar.